Дистанційна робота робить нас щасливішими?

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

Для багатьох людей ранковий підйом і подальший похід в офіс – непросте завдання. Саме їм, в першу чергу, варто розглянути варіант дистанційної роботи. У такого типу зайнятості є свої переваги, і вони не обмежуються тільки можливістю працювати прямо в піжамі і домашніх капцях, як кажуть вчені з Університету Алабами в Бірмінгемі (США).

У початку 2013 року стався витік пам’ятки для спів ... Читати далі »

Подробнее

Цікаві факти про онлайн ігри

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

На даний момент існує велика кількість онлайн ігор, у які може пограти кожна людина. Сучасні онлайн ігри повні різних ефектів як графічних, так і сюжетних. Та взагалі, на даний момент онлайн ігри вийшли на новий рівень. Тільки не все так гладко складалося.

Деякі історичні факти про онлайн іг ... Читати далі »

Подробнее

Три причини розладу сну

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

Британські та австралійські вчені присвятили нове дослідження проблемі сну, а саме – важкого пробудженню вранці. Виявляється, що відійти від нічного відпочинку нелегко 15% людей у світі. Вони прокидаються втомленими, з головним болем та іншими соматичними симптомами. А причиною тому, на думку фахівців, є три основні причини, що впливають на здоровий сон: підлітковий вік, позмінний графік роботи і вживання алкоголю.

... Читати далі »

Подробнее

Синьо-зелені водорості – невідома загроза здоров’ю?

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

Вчені вважають, що синьо-зелені водорості в питній та водопровідній воді можуть бути причиною серйозних нервових захворювань. Жертвою водоростей, зокрема, міг стати і знаменитий вчений Стівен Хокінг.

Команда вчених на чолі з доктором Кеном Родж ... Читати далі »

Подробнее

Любителів порно прирівняли до алкоголіків і наркоманів

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

Компульсивність інтернет-користувачів, що регулярно відвідують порно-сайти, має ознаки наркоманії та схожа з реакціями тих, хто підсів на героїн або алкоголь, вважають дослідники.

Новаторське дослідження з’ясувало, що мозок молодих людей, одерж ... Читати далі »

Подробнее

Інженери наблизили анатомію роботів до людської

Дата: 01.10.2013 / Комментариев: 0

Швейцарські фахівці з робототехніки з Лабораторії штучного інтелекту при університеті Цюріха побудували робота, пристрій якого копіює анатомію людської опорно-рухової системи. За допомогою японських дослідників, які раніше розробили аналогічний пристрій, вчені створили робота з гнучкою грудною кліткою, хребтом і м’язами, які з’єднуються з кістками і суглобами за допомогою зв’язок. Подробиці наведені як на офіційному сайті проекту, так і у виданні MIT Technology Review.