СМС-розсилка з точки зору ІТ-технологій

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

Слідом за активним розширенням онлайн-бізнесу зростає і частка ринку всіляких веб – сервісів і додатків, які покликані спростити та підвищити ефективність комунікації з клієнтом. Це, перш за все такі популярні останнім часом програми лояльності, які розробляють і використовують компанії найрізноманітніших рівнів і сфер діяльності. Крім електронних, активну роль у них все частіше грають і мобільні розсилки. Фахівцями компаній з відносно великими маркетинговими бюджетами в цьому випадку розробляється власна програма для розсилки (онлайн- додаток), інтегрована з корпоративною системою для збору і зберігання даних про клієнтів (CRM, 1C та ін.) Це – ... Читати далі »

Подробнее

Куди поїхати відпочивати у листопаді в Європі

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

Європа у листопаді являє собою відмінний екскурсійний напрямок – саме заради численних турів і походів по музеях туди спрямовується велике число туристів. У листопаді гуляти по містах вельми комфортно, незважаючи на трапляючі часом дощі. Зате немає традиційної літньої спеки і задухи.
... Читати далі »

Подробнее

Чим небезпечний планшет в руках дитини

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

За твердженням експертів, все більша кількість дітей користуються планшетними комп’ютерами, щоб зайти в інтернет потайки від дорослих.

За останній рік викори ... Читати далі »

Подробнее

Джона Леннона і Тупака Шакура вбив уряд, вважають 12 відсотків американців

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

За результатами нещодавно проведеного в США опитування, присвяченого конспірологічним теоріям, з’ясувалося, що 12 відсотків американських громадян вважають вбивства Джона Леннона і Тупака Шакура справою рук влади.

У ході опитування, що проводилося компанією Public Policy Polling, 23 відсотки респондентів заявили про свою впевненість у тому, що політичних лідерів, у тому числі Роберта Кеннеді і Мартіна Лютер К ... Читати далі »

Подробнее

У Пекіні забруднення повітря перевищило норму в 10 разів

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

Як повідомляють метеорологи Китаю – до кінця тижня забруднення повітря в Пекіні досягло своєї межі і перевищило норму в 10 разів. У зв’язку з чим співробітники метеостанцій закликають людей, які проживають у Пекіні і околицях бути більш обережними на вихідних.

Концентрація дрібнодисперсних зважених часток, за нормою Всесвітньої організації охорони здоров’я – перевищила допустимий ста ... Читати далі »

Подробнее

Американський парк жахів пропонує відвідувачам екскурсію в стилі ню

Дата: 06.10.2013 / Комментариев: 0

Американський парк жахів Shocktoberfest запропонував відвідувачам незвичайну екскурсію під назвою "Голі та налякані ". За 20 доларів відвідувачів запрошують побувати на території атракціону "Невідомий будинок з привидами” абсолютно голими.

На думку творців екскурсії, одяг дає людям почуття захищеності, і це заважає відвідувачам повною мірою насолодитися своїми страхами і фобіями під ... Читати далі »

Подробнее