Пошукові системи змінюють механізм запам’ятовування

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Проблема ефекту Google найбільш актуальна для сучасного комп’ютеризованого покоління.

Мова йде про те, що ефект Google має можливість виправдати властивість мозку. Питання стосується зберігання інформації в найменшій її кількості. Запам’ятовування стає не потрібним, якщо є можливість отримати інформацію, використовуючи лише кілька кліків в мере ... Читати далі »

Подробнее

Фізіологи: яка щоденна норма води для людини

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Фізіологи з Гарварду радять при втомі, стресі, підвищеній дратівливості повільно випити 1-2 склянки чистої води. Фахівці стверджують, що настрій і самопочуття відразу поліпшуватися. Людина може не хотіти пити, навіть якщо організм відчуває хронічний дефіцит рідини. Тому заповнювати водний баланс потрібно щодня, не забувати протягом дня випивати 4-5 склянок води.

... Читати далі »

Подробнее

Програма тренувань для зниження ваги

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Зниження ваги – процес трудомісткий і кропіткий, вимагає значної витрати часу і сил. Тренування в спортивному залі допоможуть не тільки позбавитися від зайвих кілограмів, але і зможуть зміцнити м’язи, поліпшити загальний стан здоров’я. Як і в будь-якому тренувальному комплексі, успіх занять, спрямованих на схуднення, залежить від багатьох факторів: набору вправ, інтенсивності та часу проведення тренувань.

... Читати далі »

Подробнее

Фруктоза заважає схудноти

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Медики повідомили, що високий рівень фруктози не такий нешкідливий, як вважалося раніше. Тому вчені рекомендують більш пильно вивчати, що написано на етикетці продукту, якщо ви перебуваєте в супермаркеті, і збираєтеся закупити продукти для сім’ї. Особливо необхідно стежити, яка кількість цукру знаходиться у продукті, і який саме цукор використовується виробником. Справа в тому, що в сучасній промисловості широко застосовується фруктоза, яка впливає на роботу мозку, викликаючі певні зміни, тому людина переїдає, і відповідно, набирає зайву вагу.

... Читати далі »

Подробнее

Вчені представили першу в світі вакцину від куріння

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Російські вчені представили світу вакцину, яка зможе повністю побороти нікотинову залежність.

Інноваційний засіб розроблено в дослідницькій нано- лабораторії в Хімках. Зараз препарат проходить другу фазу випробувань, де визначається його ефективність і клінічна значимість. Випробування на безпеку вже пройшли успішно, вчені впевнені, що нова вакцина не здатна зав ... Читати далі »

Подробнее

Планетарна туманність від всевидючого Хаббла

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Цього разу космічний телескоп «Хаббл» порадував нас зображенням планетарної туманності NGC 2452.

Автоматична обсерваторія «Хаббл », яка знаходиться на орбіті Землі з 1990 року, в черговий раз порадувала любителів астрономії цікавою фотографією планетарної туманність. Цього разу мова йде про планетарну туманність NGC 2452 (PK 243-1.1, ESO 493- PN11), яка вперше була відкрита англійським астрономом Джоном Гершелем 1 лютого 1837 за допомогою 40- сантиметрового телескопа.

... Читати далі »

Подробнее

Павуки мають риси характеру

Дата: 21.10.2013 / Комментариев: 0

Вчені стверджують, що павукоподібні є багатогранними особистостями, незважаючи на те, що з вигляду вони схожі на машину для вбивства, повідомляє газета Daily Mail.

Дослідники говорять, що деякі павуки можуть бути агресивними, інші ж ... Читати далі »

Подробнее