Як змінився наш світ за 150 років? Потепління вигідне

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Оптимісти і песимісти протягом століть малюють картини прямо протилежного майбутнього. Песимісти бачать світ, де зі збільшенням населення зменшується доступність їжі, де зростання попиту означає виснаження і війни, а збільшення виробничого потенціалу останніх десятиліть викликає забруднення навколишнього середовища і глобальне потепління. Один зі « священних текстів» песимістів книга «Межі зростання» (Межі зростання), видана ще в 1972 році, і досі впливає на екологічний рух.

Як діють купони на знижку

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Купони – це сертифікат, який дає право на отримання знижки або спосіб оплатити за певну послугу або товар. На сайті знижок Ви можете знайти велику кількість купонів на знижки у своєму місті в будь-які заклади міста.

Кожна людина, хто хоч раз тримала у руках чесно зароблені гроші, нехай навіть маленьку суму, завжди готова заощадити різними способами, навіть якщо купити за низькою ціно ... Читати далі »

Подробнее

Цікаві факти про квіти

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Квіти це одні з найбільш дивовижних творінь на землі. У цій статті ми спробуємо розглянути декілька цікавих фактів про квіти, які можуть виявитися цікавими кожному читачеві.

Список продуктів, що викликають у людини депресію і дратівливість

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

В даний час людина має величезний вибір продуктів. Серед них є як корисні, так і шкідливі вироби. Дієтологи вважають, що харчування людини повинне бути раціональним і збалансованим, при цьому велика частина їжі повинна надходити в першій половині дня. Недотримання правил харчування може обернутися розвитком захворювань шлунково – кишкового тракту.

Однак, іспанські вчені вважають, що ... Читати далі »

Подробнее

Спільний прийом їжі зміцнює довіру

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Для успішного здійснення ділової угоди, любовного побачення, дружньої зустрічі, знайомства люди нерідко вибирають кафе чи ресторани. І, як показує спільне дослідження вчених з Лейденського і Вестфальського університетів (Німеччина), роблять правильно, оскільки спільний прийом їжі зміцнює довірливі відносини між людьми. Правда, головне тут – не помилитися з меню. Експеримент показав, що довіра людей один до одного збільшується після прийому їжі, що містить амінокислоту триптофан.

... Читати далі »

Подробнее

Історія походження товарного знака

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Товарні знаки в якості засобів індивідуалізації стали використовуватися ще багато століть тому. Навіть у минулому тисячолітті люди намагалися позначати свої речі певними знаками для того, щоб надалі їх можна було відрізнити без особливих зусиль. У стародавньому світі, приблизно 5000 років до нашої ери, на глиняний посуд наносилися спеціальні позначення, які і є прообразами сучасних товарних знаків. У Китаї вироблявся посуд, який мав перші виразні позначення, які говорили про ім’я виробника або правлячого імператора. У стародавньому Римі гончарі також позначали свої вироби особливими знаками, тому що тільки таким чи ... Читати далі »

Подробнее

Історія виникнення пам’ятника

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Надгробки з каменів, більше відомі як пам’ятники – меморіали, камені для могил, надгробні плити і пам’ятники, мають одинакову функцію і споруджуються з однією і тією ж метою. Здавна це був метод, що дозволяє залишити у віках пам’ять про померлу дорогу людину. Надгробки раніше виготовлялися з різних видів дерева. Так, археологи змогли знайти найдавніші могили неандертальців, що датуються 50 000-75 000 років тому назад.

... Читати далі »

Подробнее

Американські фізики відкрили закон всесвітнього сечовипускання

Дата: 26.10.2013 / Комментариев: 0

Американські фізики відкрили закон всесвітнього сечовипускання: він універсальний, поширюється на всіх ссавців.

Відкритий американцями закон говорить: тривалість сечовипускання не залежить від гравітації, так само як від розміру, ваги, зросту, статі ссавців і триває 21 секунду. Тобто, він – закон – універсальний для всіх ссавців, де б вони не знаходилися. Хоч на Землі, хоч на Місяці, ... Читати далі »

Подробнее