В Австралії стартує програма з переробки сигаретних недопалків

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Австралія стала восьмою за рахунком країною, що приєдналася до міжнародної програми з переробки сигаретних недопалків. З використаних сигаретних бичків виготовлятимуть пластмасові вироби

Відомий факт: недопалки від сигарет є одним з найбільш численних видів сміття в усьому світі. Щорічно курці залишають після себе більше 760 000 тон недопалків. Першими на цю проблему звернули свою увагу жителі Ванкувера, в якому була запущена перша у світі програма по збиранню сигаретних недопалків для переробки. За тим естафетну паличку підхопили в США, де запропонували переробляти сигаретні недо ... Читати далі »

Подробнее

Соцмережі доводять користувачів до анорексії

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Студентки, які проводять багато часу в соціальних мережах, як показало нове дослідження, мають більше проблем з харчовими розладами. Студентки, які проводять багато часу в соцмережах, як правило, більш неспокійні. Вони надають великого значення числу коментарів і "лайків” до їх фотографій і статусів.

У рамках дослідження, ... Читати далі »

Подробнее

Кава може викликати напад паніки

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Кава – це наркотик, який більшість людей приймають щодня, причому по кілька разів на добу. Деякі вважають, що це фантастично легкий спосіб збільшити продуктивність мозку, проте дослідження показують, що люди недооцінюють ефект впливу кофеїну на тіло і мозок, повідомляє Daily Mail.

Кофеїн – це надзвичайно потужна, психоактивна речовина, яка в помірних кількостях змушує нас відчувати с ... Читати далі »

Подробнее

Безсоння викликає алкогольне спяніння

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Кожні п’ять годин неспання можна співвіднести з ефектом одного алкогольного напою, з точки зору того, як працює мозок, передає Voxy. Виходить, якщо людина перебуває в стані неспання вже 20 годин, то вона не може повноцінно функціонувати, як і людина, що перевищила встановлену допустиму дозу алкоголю, при якій можна сідати за кермо.

Знайомтеся, нові батареї: скло, талий сніг, залізо

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Коли вітер стихає, і лопаті вітряних турбін зупиняються, нам знову доводиться спалювати вугілля і газ. Така ненадійність становить одну з найбільших перешкод на шляху поновлюваних джерел енергії. Очевидний вихід – запасати енергію в пікові години (сильного вітру або яскравого сонця). Але звичайні акумулятори занадто дорогі, для енергії таких обсягів. Тому Орегонська компанія Portland General Electric (PGE) вирішила скористатися льодом (точн ... Читати далі »

Подробнее

Темна матерія знищує життя на Землі?

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Періодичне проходження Сонячної системи через смугу темної матерії може бути причиною періодичних масових вимирань. Так вважають вчені з Гарвардського університету.

Фізики -теоретики Ліза Рендалл (РісLisa Randall) і Метью Рис (Matthew Reece) з Гарвардського університету в Кембриджі, штат Массачусетс, висунули теорію, згідно з якою періодичні масові вимирання, як те, що погубило динозаврів, відбуваються через проходження Сонячної системи через темну матерію. Як вважають вчені, періодично Сонячна система проходить через диск т ... Читати далі »

Подробнее

Лікування глаукоми в Ізраїлі

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Лікування глаукоми в Ізраїлі

За статистикою один з десяти жителів планети перебуває в групі ризику або страждає від глаукоми. У цю групу входять люди старше 45 років, які страждають на короткозорість, артеріальну гіпертензію, цукровим діабетом і частими мігренями. Також не останню роль відіграє спадковість.

... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати одяг за розміром в інтернет- магазині

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Як запевняють історики, перші кроки у розвитку масового пошиття готового одягу були зроблені в західній Європі приблизно в XIX столітті, коли виникла необхідність швидко і одноманітно обмундирувати армію. За іншими джерелами, підприємливість проявили паризькі перекупники старого одягу, які виявили, що пошив дешевих речей декількох типорозмірів фігури, фінансово виправдовує навіть краще, ніж перепродаж.

... Читати далі »

Подробнее

Центр сучасного мистецтва «М17»

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Центр сучасного мистецтва «М17» був створений в 2010 році як простір для проведення ексклюзивних презентацій та культурно-масових заходів, підтримки концертно-театральної діяльності в Києві та експонування сучасного мистецтва. Сьогодні «М17» прагне стати епіцентром сучасного культурного життя столиці.

Архітектура простору « ... Читати далі »

Подробнее

Як не помилитися у виборі ювелірного виробу

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Ювелірні вироби як і раніше вважаються ознакою багатства і високого достатку. Будь-яка жінка мріє про красиві «дрібнички» з розсипом коштовних каменів. Вони вносять якусь родзинку в образ, освіжають наряд і навіть підвищують настрій. Нарівні з класичними моделями ювеліри створюють прикраси найрізноманітніших стилів, що не робить їх менш прекрасними. Ювелірні вироби можна носити зі строгим костюмом, вечірньою сукнею, легким літнім сарафаном або джинсами.

... Читати далі »

Подробнее

Користувачі інтернету бояться висловлювати свою думку відкрито

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Дев’яносто відсотків користувачів стурбовані проблемами безпеки в мережі. При цьому майже всі вказують при реєстрації в інтернеті справжні персональні дані. Але не багато хто готовий вільно висловлювати свою точку зору у віртуальному просторі. Такі дані нового дослідження Ericsson ConsumerLab.

Як вибирати засоби по догляду за волоссям

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Дана стаття дасть вам найактуальнішу інформацію про те, як зробити волосся красивим і здоровим. Засоби по догляду за волоссям є в цій справі найкращими помічниками. Для початку нам необхідно навчиться правильно вибирати средства по уходу за волосами , знати їх класифікацію.

Вибираємо засоби по догляду за волоссям

... Читати далі »

Подробнее

Вантажівки: Цікаві факти про вантажні моделі автомобілів

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

З моменту появи вантажівок інженери машинобудування оснастили цей вид транспортного засобу досить цікавими технологіями, які кардинально відрізняють їх від інших транспортних засобів.

... Читати далі »

Подробнее

Квартира в новобудові: який поверх вибрати?

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Покупцям житла в новобудові доводиться вибирати не тільки місце розташування будинку і тип будови, але і поверх. Усталена думка про те, що ідеальні для купівлі середні поверхи, тепер можна заперечити. Справа в тому, що квартири купуються зараз з різною метою, та й саме поняття «середні поверхи» може бути не актуальним, якщо мова йде про висотні будинки.

... Читати далі »

Подробнее

Найвигідніші банковські вкладення

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Виходячи з терміну розміщення грошових коштів, виділяють термінові банківські вклади та вклади до запитання. Останні значно зручніші, оскільки дають можливість у будь-який момент зняти суму з рахунку. Однак такі вклади мають меншу відсоткову ставку порівняно з вкладами до запитання. Прибутковість подібного вкладення коштів безпосередньо залежить від суми вкладу і тривалості терміну розміщення. Великі суми, покладені в банк на довгий термін, рентабельніші, ніж невеликі, розміщені на незначний період.

... Читати далі »

Подробнее

Вчені: ми знайдемо позаземне життя до 2040 року

Дата: 10.03.2014 / Комментариев: 0

Перше виявлення розумного інопланетного життя, швидше за все, відбудеться в наступну чверть століття, передбачають учені. До 2040 року астрономи вивчать досить зоряних систем, щоб відкрити електромагнітні сигнали, вироблені інопланетянами.

"Замість кількох тисяч зоряних систем, які ми досі перевірили, ми переглянемо близько мільйона зоряних систем”, – розповів ... Читати далі »

Подробнее