Що таке маджонг

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Маджонг, або ма- чонг в шанхайській вимові – популярна стародавня китайська гра, яка завоювала гарячі серця і допитливі розуми половини людства. Правила гри прості. Сьогодні існує безліч різновидів Маджонга, гра представлена ​​навіть у вигляді комп’ютерної офісної гри. Вона містить елементи доміно, пасьянсу, покеру, головоломки, шахів, але проте неповторна і не втрачає самобутності. У первинному, класичному варіанті Маджонг представляє собою настільну гру для чотирьох. У справжньому маджонг гра двошаровими пластинами, нижній шар яких виконаний з бамбука, верхній шар – з кістки корови. На поверхні пластини, або кістки, як її ще називають, вигравірувані китайські ієрогліфи або символи. Гра починається з побудови з кісток – цеглинок невеликої гірки, піраміди з широкою основою в кілька рівнів. До кінця гри поле має бути очищено шляхо ... Читати далі »

Подробнее

Цікаві факти про кредитні картки

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

В даний час багато людей використовують кредитні карти для оплати майже всього. Природно, стежачи за тим, щоб баланс погашався повністю кожен місяць, щоб не платити відсотки. Більш того, цей новий роман з кредитною картою надихнув на те, щоб дізнатися про них трохи більше. Ось декілька цікавих фактів, про які ви, найімовірніше, не знали… Ще в середині 19 -го століття, аж до появи сучасної кредитної карти, заможні купці видавали своїм кращим клієнтам «зарядні монети». Ці монети, як правило, були зроблені з металу, мали різні форми і розміри, і в багатьох з них були отвори, що дозволяло їм бути розміщеними на ланцюжку для ключів. На зарядних монетах також був нанесений унікальний ідентифікаційний номер клієнта. Перші кредитні карти загального призначення з’явилися в 1950 році, були паперовими, ліміт їх був $ 300 і використовувалис ... Читати далі »

Подробнее

Біонічний костюм дозволить паралізованим людям ходити

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Компанія Ekso Bionics, піонер в галузі роботизованих екзоскелетів, дала можливість людям з знерухомленими нижніми кінцівками шанс знову почати ходити. 29 -річний сержант Ден Роуз, який служив в Афганістані і отримав травму спинного мозку, через яку у нього відмовили ноги, став першим володарем біонічного костюма від компанії Ekso Біоніка.

Демонстрація біонічних костюмів відбулася в VA Medical Center (Мілуокі, США), тоді ж сержант Роуз був запрошений на презентацію костюма, а після отримав його в подарунок. Біонічні костюми використовуют ... Читати далі »

Подробнее

Вчені знайшли пояснення заспокійливому ефекту марихуани

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Марихуана відома своїм заспокійливим ефектом дуже давно – перші згадки про неї ми знайдемо у ацтеків і в працях з Стародавньої Індії. Механізм впливу цієї одурманююччої речовини не дає спокою нашим вченим вже кілька століть. Нещодавно була знайдена причина заспокійливого ефекту цього психоактивного засобу.

Вчені з університету Вандербільта виявили в основному центрі головного мозку, який відповідає за наші емоції – в центральному ядрі мигдалеподібного тіла, рецептори канабіноїдів. На ці рецептори і діє марихуана. Читайте також: Марихуана та алкоголь змінюють мозок Провівши експерименти на лабораторних мишах, вчені прийшли до висновку, що наші нервові клітини можуть виробляти власні енд ... Читати далі »

Подробнее

Вчені визначили найменш освічену націю Європи

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Результати останнього дослідження вказують на те, що найгірші справи з освітою в Європі складаються у Франції. На думку журналістів, отримані дані – це ніщо інше, як пряма критика освітньої системи Франції. Лише у 72,5 % французів є вища освіта, тоді як середній показник по Європі становить 74,2 %. Результати дослідження опубліковані в популярній газеті Local. Причому 56 % населення Франції старше 65 років чесно зізналося про свою неспроможність закінчити навчання у вищому навчальному закладі.

У 13,4 французів і 9,8 % француженок віком від 18 до 24 років немає документа навіть про середню освіту! У дослідженні відображено статистика за кілька останніх десятиліть. Читайте також: Де і як ... Читати далі »

Подробнее

Доставка та оформлення товарів з Англії

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Чим вигідний шопінг за кордоном? Це дешево і зручно, а головне, за допомогою нових технологій не займає багато часу. Немає більше необхідності годинами ходити по магазинах у пошуках потрібної речі. Досить зайти на відповідний сайт і зробити замовлення. Але виникає логічне запитання – що робити потім? Адже за товар ще потрібно заплатити, переконатися в його цілісності, оформити доставку. Навряд чи хтось поїде заради пари джинс в іншу країну, адже правда? Саме для таких випадків існують спеціальні форвардінгові компанії. Вони спеціалізуються на оформленні, перевірці і доставці товарів на територію України, Росії, Молдови. Ознакою справжніх професіоналів є співпраця з багатьма фірмами, що займаються перевезеннями вантажів. Це дозволяє покупцеві вибрати найвигідніші, саме для нього, умови. Адже найчастіше вартість транспортування зал ... Читати далі »

Подробнее

Бюджетні авіалінії

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Сучасний світ вже давно став інтернаціональним. Щоб потрапити з однієї країни в іншу досить декілька годин. Та й ціни останнім часом на перельоти значно впали. І тепер кожна людина може скористатися сервісом Low cost – можливістю придбати квитки на найдешевші авіарейси практично в будь-яку точку світу. Але є деякі нюанси. Поки що квитки можна купити тільки в певні міста, переліт в які є повністю окупається для компанії. Для тих же, хто хоче швидко і комфортно долетіти в будь-яке місто на земній кулі є Bravoavia. Це унікальний сервіс, який веде співпрацю з сотнями авіаліній як бюджетних компаній, так і найбільш рейтингових і шанованих фірм. Тому вибір доступних пропозицій просто величезний. І, нарешті, сам процес придбання квитків можна здійснити навіть не виходячи з дому. Онлайн – сервіс працює цілодобово, а схема покупки настільк ... Читати далі »

Подробнее

Новий ґаджет дозволить економити кошти на газі й електриці

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

The Wonderbag – унікальний пристрій для приготування їжі без енергетичних витрат. Відмітна особливість Wonderbag полягає в його здатності утримувати температуру. Іншими словами, це високоефективний “термос”. Приготування їжі в цьому пристрої виглядає приблизно так: воду доводять до кипіння традиційним способом і поміщають в неї необхідні інгредієнти. Потім все це поміщається в Wonderbag і залишається на кілька годин. От і все, можна подавати на стіл. Використовуючи дане пристосування, можна тушкувати м’ясо, варити супи, томити овочі та багато іншого. Ідея створення такого пристрою належить Сарі Коллінз. Ще в 2008 році вона вирішила розробити такий пристрій після того, як спробувала приго ... Читати далі »

Подробнее

Як дешево відпочити в Анапі

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Всеросійська здравниця на Чорноморському узбережжі Анапа з кожним роком все більш зміцнює свої позиції в світовій курортній індустрії. Іноземців тут можна зустріти на кожному кроці. При цьому не тільки з СНД. Гуляючи по проспектах і вулицях, можна почути і англійську і французьку і німецьку мову… Особливо, коли тут проводяться міжнародні змагання з єдиноборств, пляжного футболу або волейболу, морським видам спорту. Їх учасники ну просто прагнуть затриматися на день- другий, щоб поніжитися під яскравим південним сонцем, позасмагати, попірнати в синьо-блакитних хвилях.

Білкові дієти шкідливі для здоров’я не менше, ніж куріння

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

З такими білковими продуктами, як м’ясо і сир слід бути обережними особливо в зрілому віці. Якщо щоденна норма споживання білків складає більше 90 г, то різко виростає загроза розвитку таких серйозних захворювань, як діабет, рак та інші недуги. При зловживанні сиру та м’яса в середньому віці збільшується ризик ранньої смерті на 75 %. Про це заявили вчені з університету Південної Каліфорнії.

«Найкраще, зменшити щоденну норму білків, особливо тваринного походження. Однак при цьому треба не перегинати палицю, так як сильно різке скорочення білків не поліпшить здоров’я, а навпаки призведе до виснаження організму» – радить професор ґеронтології з Каліфорнії Уолтер Лонго, який очолював дослідже ... Читати далі »

Подробнее

Суперматеріал на основі павутиння готовий до масового виробництва

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Матеріалознавці роками вивчають павучий шовк в якості потенційного суперматеріалу, але за весь цей час так і не змогли підготувати його до серійного виробництва. Недавні успіхи у виробництві синтетичного павучого шовку дали можливість комерціалізувати і, як наслідок, забезпечити широку доступність цього неймовірного матеріалу раніше, ніж планувалося.

Павучий шовк – дивовижний матеріал. Він у кілька разів міцніше сталі і кевлара. Завдяки його теплопровідними властивостями павучий шовк можна використовувати у всьому, починаючи куленепробивними жилетами і закінчуючи електронікою. Проте виробництво цього матеріалу пов’язане з серйозними труднощами. Ось що з цього приводу пише науковий журнал ... Читати далі »

Подробнее

Адаптація сайтів під мобільні пристрої

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Інтернет вже давно став частиною мобільного світу. На даний момент всі оператори пропонують своїм абонентам вигідні пакети, які дають можливість без особливих складнощів займатися інтернет – серфінгом. Але що таке мобільний сайт для власників компаній і фірм? Відповідь на це питання нам може дати – просування сайтів. Для того щоб ресурс був популярним він в першу чергу повинен бути зручний і корисний для читачів. Адаптация сайта под мобильные устройства дає можливість власникам веб-майданчика простіше, лаконічніше, а головне, більш ефективно доносити інформацію до кінцевого споживача. За гіперпосиланням, що знаходиться зверху, можна пройти на сторіночку, яка повністю присвячена особливостям оптимізації сайту під мобільну платформу. Викладений матеріал має чітку структуру, є картинки і детальні пояснення. Також тішить і те, що це ... Читати далі »

Подробнее

Об’єднані Арабські Емірати або розкіш за гранню фантазії

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

ОАЕ – це символ багатства і розкоші. Тут гладкі, немов дзеркала дороги, чудовий сервіс і люди, що народжуються мільйонерами. Нафтова столиця світу також славиться своїми пам’ятками, які вражають розум і фантазію десятків мільйонів людей по всьому світу. Одним з найбільш гучних проектів за останнє десятиліття є готель – Burj Al Arab, найвищий, найзнаменітіший, найдорожчий в історії.

Сервіс даного закладу настільки високий, що виписка оформляється прямо в номері, а доставка клієнтів в аеропорт здійснюється за допомогою вертольота. Персонал же є еталоном для всього іншого цивілізованого світу. При створенні внутрішнього оформлення було також використано рекордну кількість золота та інших кош ... Читати далі »

Подробнее

Як створити унікальний дизайн для свого кафе?

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Коли у людини є кафе на березі річки, а воно зроблено в «гавайському» стилі, волею-неволею доведеться шукати відповідне оформлення. І як сказав великодосвідчений дизайнер, дрібниць тут немає, величезну роль грає кожна деталь. А порад професіоналів потрібно слідувати і створювати щось цікаве, що запам’ятовується, а головне, практичне. Адже клієнти, не завжди поводяться добре, тому дуже часто доводиться міняти підлогу, шпалери, меблі і так далі.

... Читати далі »

Подробнее

Чи ефективний креатин?

Дата: 11.03.2014 / Комментариев: 0

Відвідавши магазин спортивного харчування за адресоюhttp://healthyhut.com.ua/sportivnoe-pitanie/kreatin.html, і вивчивши асортимент харчових добавок, у тому числі і амінокислот, Ви напевно виявите, що на сьогоднішній день креатин є королем всіх харчових добавок. І дійсно, сьог ... Читати далі »

Подробнее