Людина може померти від розбитого серця

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Людина може померти від розбитого серця, встановили британські вчені. Як виявилося, втрата коханої людини збільшує ризик інсульту та інфаркту в кілька разів. Результати новітнього дослідження були опубліковані в журналі JAMA.

Команда фахівці ... Читати далі »

Подробнее

Необхідність застосування металодетекторів в сучасному бізнесі

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Металодетектори з кожним роком все глибше впроваджуються в наше життя. Вони стоять в аеропортах, нічних клубах і навіть офісах. З чим же пов’язане таке бажання убезпечити себе від зловмисників? Мабуть, з тим, що часи нині непрості і кожна людина має дбати самостійно про безпеку свого бізнесу. Тому сьогодні в центрі уваги буде металлодетектор garrett cs 5000. Це вельми цікавий агрегат, який має низку необхідних функцій.

... Читати далі »

Подробнее

Samsung Galaxy S5 може потрапити в список медтехніки

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Смартфон "Samsung Galaxy S5″, продажі якого стартують 11 квітня поточного року одночасно в 150 -ти країнах, судячи з усього, обіцяє скласти серйозну конкуренцію iPhone 5s. Зокрема, новинка від компанії "Samsung” вигідно відрізняється від останньої розробки компанії Apple водонепроникним корпусом, а також наявністю датчика і монітора серцевого ритму.

Виконавча геодезична зйомка

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Зведення будь-якого будівельного об’єкта починається з паперу. На нього наноситься у вигляді креслень задумана архітектором будівля або споруда. Будь-який будівельник знає, що і закінчується будівля знову ж папером, на яку переноситься об’єкт, відтворений в цеглі і бетоні. Після закінчення будівництва проводиться так звана виконавча зйомка в цілях визначення відповідності проекту його втілення. Без виробництва виконавчої зйомки будівля офіційно вважається недобудованою. Здійс ... Читати далі »

Подробнее

Похмілля не є чинником ризику алкоголізму

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Наявність похмілля не означає, що людина більш схильна до розвитку алкоголізму, стверджують дослідники з Місурійського університету, США.

... Читати далі »

Подробнее

Майже всі мобільні віруси створені для Android

Дата: 12.03.2014 / Комментариев: 0

Майже всі віруси, створені для мобільних пристроїв, розраховані на смартфони та планшети під управлінням Android. Про це неодноразово повідомляли експерти в області інформаційної безпеки, а тепер такий висновок зробили в антивірусної компанії F- Secure.

... Читати далі »

Подробнее