Мікродвигун внутрішнього згоряння

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Команда дослідників з Росії, Нідерландів та Німеччини розробила новий вид мікродвигуна. Крихітна силова установка спалює водень і кисень і може використовуватися в перспективних мікросистемах.

В даний час вчені та інженери з різних країн створюють все більше мініатюрних пристроїв, наприклад роботів- комах або крихітних насосів для мікрофлюідних чіпів. Проте до цих пір головною пробле ... Читати далі »

Подробнее

“Мох FM”: перший прилад, який запрацював на рослинній електриці

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Зазвичай мох – не надто вражаюча рослина. Але майже в усьому світі, за винятком посушливих районів, ви зустрінете його м’які зелені "ворсинки”. А тепер мох ще й став джерелом енергії: з’єднавши проводами десять горщиків моху, кембріджські вчені набрали достатньо "моховитої” електрики для FM-радіоприймача.

Стереотипи заважають розвитку успішної жіночої кар’єри

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Американські вчені заявляють, що успішності жіночої кар’єри заважають стереотипи щодо слабкої статі. Це пов’язано з тим, що в суспільстві зміцнилася думка про те, що жінка має достатньо скромні здібності в математиці, інженерії, технологіях та інших науках.
Даний висновок вдалося зробити за результатами аналізу ан ... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати дитячий візочок для новонародженого

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 1

Іноді вибір дитячого візочка стає цілою проблемою для батьків малюка. Насправді, для того, щоб куплена коляска була найкращою, досить знати декілька важливих принципів.

Принцип 1. Візочок за віком малюка

... Читати далі »

Подробнее

Діти вміють визначати характер людини по обличчю

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Діти у віці трьох років здатні оцінити характер людини, подивившись їй в обличчя, заявляє професор Емілі Когсділл з Гарвардського університету (Harvard University).

Навіщо вбудовувати магніти в дорожнє полотно?

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Щоб забезпечити точність геолокації в своїх робомобілях, Volvo збирається інтегрувати магніти в дорожнє полотно. Проблема в тому, що надійне і точне визначення місця розташування роботизованих автомобілів – критично важливий аспект створення автоматичного транспорту.
Система ГЛОНАСС / GPS і камери в деяких умовах ... Читати далі »

Подробнее

Забування – активно контрольований мозком процес

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Забування – така ж необхідна функція для підтримки розуму, як і пам’ять. Без нього постійний потік стимулів – побачені предмети, прочитані слова, люди на вулиці – швидко "переповнили” б мозок. Однак те, як відбувається забування, ученим відомо не до кінця.
Нове дослідження, проведене групою вчених з Швейцарії та У ... Читати далі »

Подробнее

Білл Гейтс: “Роботи незабаром залишать багатьох людей без роботи”

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Білл Гейтс, співзасновник Microsoft, виступив з доповіддю в Американському інституті підприємництва у Вашингтоні, де заявив, що уряд і великі компанії повинні почати підготовку до майбутнього, в якому безліч людей на їх робочих місцях будуть замінені роботами і спеціальним ПЗ.
Заміна на програмне забезпечення, в незалежності від того, водій це, офіціант чи медсестра, – є прогресом. Технології з плином часу дозволять знизити попит на робочі місця, особливо ... Читати далі »

Подробнее

Музика в супермаркетах використовується спеціально для зомбування покупців

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Дослідниками з Техаського університету в Остіні (США) було виявлено, що використання музичного супроводу в супермаркетах є спеціальним впливом на поведінку споживачів.

Раніше вважалося, що якщо покупець довше дивиться на який-небудь товар, то він купить саме його. Маркетингові фахівці постійно займалися тим, що придумували різні рекламні ходи у ви ... Читати далі »

Подробнее

Чоловічі парфуми – які вони?

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Багато чоловіків рідко користуються туалетною водою, одеколоном або дезодорантами. Справа не в чоловічій ліні або небажанні купувати ароматичне «прикриття». На відміну від такої чоловічої косметики, наприклад, як крем для гоління або лосьйон після гоління, парфуми не входять до числа обов’язкових засобів використання. А даремно, потрібно це міняти.

У чому причина відсутності любові у ... Читати далі »

Подробнее

Тютюновий дим, який ввібрали меблі, викликає рак

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

"Третинний” тютюновий дим, який ввібрали меблі, може сприяти появі раку у людей внаслідок наявності в ньому речовини NNA, яка може з’єднуватися з ДНК людини і викликати непоправимі ушкодження.

Чим корисний Яндекс.Браузер?

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

У жовтні 2012 року вийшов у світ браузер від російських розробників. Як і більшість подібних програм, Яндекс.Браузер є абсолютно безкоштовним і завантажити його можна з офіційного сайту або з порталуhttp://winupdate.ru/. Крім версії для Windows, там ви знайдете і версію для Mac. Почати огляд цієї програми хотілося з інформації про те, що браузер працює на двигунцю WebKit, який забезпечує відмінну швидкість веб- оглядачів Google Chrome і Safari.

... Читати далі »

Подробнее

Де краще відпочивати в Туреччині

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

На курортах Туреччини для себе знайде місце кожен. Цей відпочинок підійде і молодим людям, спраглим розваг під жарким сонцем, і батькам з дітьми, які будуть у захваті від різноманітності на столі, і не будуть ламати голову, чим нагодувати своє вибаглива чадо. А про анімацію в турецьких готелях знають вже все і тому відправити дитину в дитячий клуб, а самим відпочити по-людськи теж непогана ідея. Ну і звичайно в Туреччину можна відправитися удвох з коханою людиною, щоб насолодитися ... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати наручний годинник?

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Сучасна дійсність диктує настільки швидкий темп життя, що для того, щоб завжди жити в ногу з часом, необхідно мати можливість його контролювати. Однак наручний годинник – це не просто прилад, що дозволяє визначати і контролювати час, це ще й іміджевий аксесуар, який підкреслює статус свого власника, тому так важливо знати, як правильно вибрати годинник.

Якщо ви вже трохи вникли в пит ... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати чоловіче брендов взуття

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Найдорожче взуття не буде виглядати гідно, якщо вам в ньому некомфортно і незручно. Правильно обране взуття додасть вам упевненості в тому, що ви виглядаєте ідеально, зробить вашу ходу вільною, позбавить від внутрішньої скутості. Наступний за важливістю момент вибору брендового взуття таких марок як Louis Vuitto, Tory Burch, Steve Madden, Dolce Gabbana та інших – це те, наскільки модель підходить вашому гардеробу. Існують наряди, до яких прийнято одягати строго певний вид взуття – спортивний повсякденний або святковий, які вигідно підкреслять індивідуальність і стиль обраного вами одягу. І все це ви зможете знайти ... Читати далі »

Подробнее

Шопотерапія – чи дійсно шоппінг найліпші ліки

Дата: 18.03.2014 / Комментариев: 0

Шопотерапія – термін, що вперше було вжито в Америці в 80-их роках 20 ст. За допомоги дрібних покупок поліпшується настрій та почуття у людей, що страждають від депресій. Ця недовговічна звичка зазвичай зникає щойно людина почуває себе краще, щасливіше та впевненіше.

Вчені довго не могли прийти до загальної думки, чи насправді імпульсивні покупки лікують від депресії. Почалися довгі ... Читати далі »

Подробнее