Кіотські вчені заявляють: люди, що встають рано вранці, мають нездорове серце

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Подібний режим підвищує ризик інфаркту та гіпертонії. Фахівці зібрали приблизно 4000 чоловік 23-90 років. З їх числа, ті, що прокидалися рано частіше зверталися за медичною допомогою з ознаками інфаркту.
Про це ж говорять вчені з Пенсільванії. Коли кожен день людина, яка рано прокидається, жертвуючи сном, то її серце стикається зі значним навантаженням. З цієї причини, відзначають японські колеги, необхідність рано вставати на роботу і навчання небезпечна. ... Читати далі »

Подробнее

Вчені з’ясували, як виглядає ідеальний день середньостатистичного чоловіка

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Вчені з’ясували, як виглядає ідеальний день середньостатистичного чоловіка. Виявилося, він би витратив більше 4 годин 19 хвилин на секс і лише 3:00 36 хвилин – на роботу. 3 години і 22 хвилини відведені на друзів і родину. Така ж кількість часу – на сон. Прийом їжі зайняв би 2 години і 38 хвилин, а догляд за собою – 29 хвилин.

Які тури бувають?

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Залежно від переваг клієнта, туроператори пропонують різні види турів.

Пляжні країни безсумнівно залишаються популярними. У теплій країні будь-кому знайдеться заняття. Хтось їде за морем, купатися і засмагати ... Читати далі »

Подробнее

Люди з високим рівнем інтелекту більш довірливі

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Дослідження вчених Оксфордського університету доводить, що інтелектуально розвинені люди більш схильні довіряти іншим, ніж люди з більш низьким рівнем інтелектуального розвитку. Дане дослідження ґрунтувалося на даних Загального соціологічного опитування (GSS), який проводиться у Великобританії кожні 1-2 роки.

Що таке іпотека?

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Прибираємо прогалини в знаннях банківської термінології …

Що таке іпотека? Років десять-п’ятнадцять тому слово «іпотека» знали лише фахівці, а сьогодні воно міцно увійшло в наше життя. Але, незважаючи на часте згадування, ще багато людей не усвідомлюють, що таке іпотека або іпотечний кредит. Пошук відповіді на дане питання, це перша цілеспрямована дія людини щодо визначення і усвідом ... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати легкосплавні колісні диски?

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Лекгосплавні диски в зоні кріплення є більш «об’ємними», тому їм потрібні довгі болти. Використання коротких болтів може призвести до того, що вони відкрутятся в дорозі або зірвуться. Але, може вийти так, що придбані болти виявляться дуже довгими для даного диска.

Такі болти при обертанні дістають нерухомі деталі, що може призвести в дорозі до самих непередбачуваних наслідків. Тому, ... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати весільну сукню

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Така хвилююча подія, як весілля, має статися в житті будь-якої дівчини. У цей знаменний день кожна наречена знаходиться в центрі уваги, саме тому вона повинна виглядати на всі сто і відчувати себе королевою вечора. Щоб цього досягти, необхідно правильно підібрати весільну сукню і доповнити її стильними аксесуарами. Вибираючи її, будь-яка наречена буде почувати себе в розгубленості від такого асортименту на моделей, кольорів і стилів. Що слід враховувати при виборі весільного плаття, як за допомогою фасону приховати недоліки і підкреслити достоїнства нареченої? Про це та багато іншого розповімо в сьогоднішній статті ... Читати далі »

Подробнее

Зустрічайте працюючу технологію бездротової електрики

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Компанія WiTricity – стартап, що розвиває технологію бездротової резонансної передачі електроенергії. Ось як це працює: WiTricity створило «генератор – резонатор» – моток електричного дроту, який при додаванні змінної напруги генерує змінне ж магнітне поле. Якщо внести в це поле іншу котушку, в ній індукується електричний струм. Ніяких проводів не потрібно і «лампочка загоряється».

Критерії вибору жіночої сумки

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

1. Розмір сумки: маленькі, великі, для багажу.

Розмір – одна з важливих характеристик дамської сумочки, оскільки та є не просто аксесуаром, що доповнює ансамбль, а предметом, що виконуює вельми практичну функцію. Дама, що виходить за межі власного будинку, змушена запастися великим арсеналом речей – косметичка, духи, сонцезахисні окуляри, мобільний телефон, записна к ... Читати далі »

Подробнее

Кількість зубів говорить про схильність до хвороб і тривалості життя

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Кількість своїх натуральних зубів вказує на схильність до різних захворювань, повідомляється в іноземних ЗМІ. Наявність подібного зв’язку було доведено вперше.

Раніше вченими висловлювалася думка про те, що зубні бактерії здатні довести до і ... Читати далі »

Подробнее

Вчені передбачили загибель цивілізації

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Поки всі погляди прикуті до України та міжнародна спільнота побоюється, що країну можуть зруйнувати сепаратисти, вчені стурбовані більш глобальною проблемою. У NASA пророкують загибель сучасної цивілізації. Зникнути людство може в найближчі десятиліття. Про це йдеться в дослідженні, яке зроблено на замовлення NASA. Такий страшний сценарій можливий через економічну кризу і величезного навантаження на ресурси Землі.

Рак – стародавнє прокляття людства

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Вчені виявили останки людини, яка 3000 років тому померла від раку. Судячи з усього, онкологічні захворювання переслідують людство протягом всієї його історії.

Археологи з Університету Дарема і Британського музею повідомили про відкриття самого старого скелета людини з онкологічним захворюванням. Останки молодого дорослого чоловіка були знайдені в 2013 році в гробниці на території Су ... Читати далі »

Подробнее

Нюанси роботи диспетчером в різних сферах економіки

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Робота диспетчера останнім часом стала дуже актуальною. Так чим власне займається фахівець даної сфери? Мабуть, найбільш правильним буде таке визначення: диспетчер займається консолідацією інформаційних потоків і організацією логістичних операцій. За фактом така людина може працювати як з постійними клієнтами, які хочуть організувати доставку тієї чи іншої продукції за призначенням, так і з простими людьми, охочими вчасно потрапити додому.

... Читати далі »

Подробнее

Чи можуть біонічні рослини стати новим джерелом енергії?

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Рослини дають нам кисень, яким ми дихаємо, вони дають нам їжу, коли ми голодні, саме вони роблять нашу планету прекрасною. Але що якщо нам вдасться зробити їх ще більш корисними? На це питання взялися відповісти вчені з Массачусетського інституту технології з допомогою модифікування рослин, покликавши на поміч нанотехнологій. Незважаючи на те, що ми використовуємо рослини в самих різних областях від виявлення бомб до очищення повітря, ми досі не знаємо їх справжнього потенціалу. Команда Массачусетського інституту спробувала виправити це і вперше в історії створила біонічні рослини. Вони відштовхувалися від ідеї, як ... Читати далі »

Подробнее

Кілька слів про виробників мобільних телефонів

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

На сучасному ринку стільникового зв’язку представлений широкий асортимент мобільних пристроїв. Покупець обов’язково знайде те, що йому до душі і по кишені. Усі стаціонарні та електронні магазини прагнуть представити тільки найякісніші марки телефонів. Важливо також, щоб поряд з дороговартісними апаратами були більш доступні, але при цьому не поступалися своїм функціоналом. Тому закупівля китайських телефонів набирає обертів.

... Читати далі »

Подробнее

Азарт, ігри, страх!

Дата: 20.03.2014 / Комментариев: 0

Азарт в крові у кожного чоловіка. Це пробуджує в нас дух стародавнього мисливця, який йде за своєю дичиною. Але робота, сім’я, захоплення, вони накладають на нас певні зобов’язання, які не можна ігнорувати. Тому все менше часу залишається на споконвічні чоловічі забави. Азартні ігри одні з них. Вони небезпечні, але жахливо привабливі, адже дають можливість за кілька хвилин стати багатим. Природно, що ймовірність даної події вкрай мала, і ми це знаємо, але все одно прагнемо всього за пару секунд. Така природа людської психології. Як можна грати і при цьому отримувати задоволення від процесу ми обговоримо в даній ста ... Читати далі »

Подробнее