Оптимісти живуть менше від песимістів

Дата: 03.09.2014 / Комментариев: 1

Дорослі люди з більш песимістичними поглядами на майбутнє живуть довше і їх здоров’я об’єктивно краще, ніж у оптимістів, такі результати встановили вчені.

Результати нового дослідження опубліковані в журналі Psychology and Aging. Оптимізм — погляд на життя з позитивної точки зору, впевненість у кращому майбутньому. Оптимізм ... Читати далі »

Подробнее

Автокрісла для дітей виявилися бруднішими від кришок унітазів

Дата: 03.09.2014 / Комментариев: 0

Британські дослідники з Університету Бірмінгема виявили на дитячих автокріслах в два рази більше небезпечних бактерій, ніж на кришці унітазу середньостатистичного туалету.

В ході аналізу проб вчені виявили, що на одному квадратному сантиметрі дитячого крісла живе приблизно 100 потенційно небезпечних бактерій і грибків. Для порівняння, на поверхні туалету мешкають приблизно 50 мікроорганізмів на сантиметр. Серед знайдених бактерій — сальмонела і E.coli. У дослід ... Читати далі »

Подробнее

Дерево казок

Дата: 03.09.2014 / Комментариев: 0

Казка ­– це справжня скарбниця народної мудрості. В казках зібрано весь життєвий досвіт, що постійно передавався з покоління в покоління.

Споконвіку народ плекав і передавав нащадкам дивовижні мрії про непереможність добра, правди, про щасливе життя. Адже завжди, в усі часи, як писав один із перших дослідників українських казок вчений-філолог Олександр Потебня, потреба народу в щасті, достатку, благополуччі має задовольнятися хоча б у мріях.

Казковий епос можна поділити на три основні великі групи: казки про тварин, чарівні (героїко-фантастичні) та соціально-побутові. ... Читати далі »

Подробнее

Bugatti повернулася до проекту найпотужнішого в світі седана

Дата: 03.09.2014 / Комментариев: 0

Wolkswagen Group підтвердила, що веде розробку нової моделі седана Buggati, що базується на концепті Galibier. Автомобіль повинен стати найпотужнішим і дорогим у своєму класі: двигун V16 від Veyron буде розвивати 1350 к.с.

«Я поки точно не можу сказати про дату виходу нової моделі. Думаю, це буде кінець 2015 або початок 2016 року», — цитуємо головного дизайнера Volkswagen Group Вальтера да Сільву.

... Читати далі »

Подробнее