SCinet — найшвидша в світі мережа, яка з’єднає найшвидші комп’ютери

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

Незабаром, з 16 по 21 листопада 2014 року в Новому Орлеані відбудеться один з основних заходів, присвячених суперкомп’ютерам і технологіям суперкомп’ютерних обчислень, щорічна конференція Supercomputing Conference (SC14).

І згідно сформованою традицією в рамках цієї конференції створюється високошвидкісна комп’ютерна мережа SCinet, за допомогою якої учасники конференції отримують можливість на місці продемонструвати і ознайомиться з найбільш революційними технологіями, рішеннями і експериментами. Крім цього, мережа SCinet має виходи практично на всі комерційні та наукові мережі, що дозволяє учасникам конференції продемонструвати всі передові обчислюв ... Читати далі »

Подробнее

Алкоголь в раціоні приматів став еволюційною перевагою

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

Біологи з коледжу Санта Фе в Ґейнсвіллі (США) під керівництвом Метью Керріґан (Matthew Carrigan) вивчили гени приматів за 70 млн років і виявили, в який момент у них стали вироблятися травні ферменти для переробки етанолу. Вони виявили, що ця генетична мутація сталася приблизно 10 млн років тому, давши приматам еволюційну перевагу у вигляді можливості вживати в їжу підгнивших фруктів. Про дослідження вчені розповіли в статті, опублікованій в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences.

Раніше було відомо, що здатність до переробки помірної кількості алкоголю без хворобливих наслідків для організму пов’язана з наявністю ... Читати далі »

Подробнее

Нові ліки для солдатів американської армії

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

У розпорядженні армії США з’явився новітній медичний препарат, який у разі серйозного поранення бійця зупиняє кров і рятує головний мозок від незворотних ушкоджень. В Університеті Джеймса Кука (Австралія) над інноваційним ліками працювали протягом семи років.

Відразу після поранення потерпілого солдата будуть на деякий час присипляти. У стані глибокого сну поранений перебуватиме до тих пір, поки його не доставлять в безпечне місце. Якщо нові ліки застосують протягом перших 10 хвилин після поранення — в медицині цей проміжок часу називають платиновим, — то велика ймовірність того, що життя людини буде врятоване.

... Читати далі »

Подробнее

Популярність Селфі призвела до збільшення попиту на пластичні операції

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

За останні роки спостерігається зростання попиту на пластичну хірургію обличчя. На думку фахівців з Американської академії пластичної та реконструктивної хірургії, такий спалах бажання змінити свою зовнішність пов’язаний з популярністю Селфі в соціальних мережах.

Згідно з опитуванням, в 2013 році, порівняно з попереднім роком, було проведено на 10% більше операцій по ринопластиці, на 7% більше операцій з пересадки волосся і на 6% більше операцій з підтяжки повік. Хірурги повідомили, що багато пацієнтів приходять до них зі смартфонами і показують свої Селфі, які штовхнули їх на цей крок.

... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати шафу-купе?

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

Облаштовуючи свій будинок, ми мріємо зробити його максимально затишним і комфортним. Ми прагнемо прибрати подалі всі речі, які мало використовуємо, і при цьому виграти хоч трохи зайвої площі. А тому не дивно, що рано чи пізно кожен з нас замислюється про придбання шафи купе. Вона зручна, не займає багато місця і здатна задовольнити потреби кожного. Як же правильно вибрати шафу-купе.

Що таке шафа-купе?

Головною особливістю цього виду шкаф купе є наявність розсувних дверей. Вони не виступають за межі шафи, а тому економлять простір вашого будинку.

Види ш ... Читати далі »

Подробнее

Як встановити відеоспостереження

Дата: 03.12.2014 / Комментариев: 0

Завдяки постійним технічним нововведенням і вдосконаленням, сучасні системи відеоспостереження здатні забезпечити достатньо серйозний рівень захисту. У вільному продажу є як найскладніші охоронні системи, так і більш прості пристрої, які не потребують особливих навичок для їх встановлення та обслуговування. Тому цілком можливо налагодити відеоспостереження за невеликим будинком, дачею, квартирою своїми руками, тим паче ви зараз можете знайти все видеонаблюдения в Минске на Vidim.by, де представлена величезна кількість передової апаратури.

Перш за все, необхідно продумати вс ... Читати далі »

Подробнее