Google: Ракові клітини в організмі виявить спеціальний браслет

Дата: 02.02.2015 / Комментариев: 0

Наука невтомно рухається вперед. Хто б міг подумати ще кілька років тому, що вчені винайдуть спеціальний браслет, який буде в змозі виявляти ракові клітини.

Вчені з лабораторії Google, розташованої в штаті Каліфорнія, розробили саме такий пристрій. Браслет, окрім пошуку ракових клітин, може діагностувати серцеві напади, а також інші захворювання, пов’язані з системою кровообігу.

 

Ну а принцип дії новинки такий: володар браслета повинен спочатку проковтнути спеціальну пігулку з наночастинками. Ці самі частинки, завдяки своїм мікроскопічним розмірам, а вони, зауважимо в 1000 разів менше ... Читати далі »

Подробнее

Як правильно клеїти шпалери

Дата: 02.02.2015 / Комментариев: 0

Людина будь-якої статі повинна знати як правильно клеїти шпалери. Не дивлячись, що багато хто вважає будь-яку ремонтну роботу чисто чоловічою, ви могли часто бачити як на фарбування або обклеювання квартири шпалерами, наймаються жінки. Це не так важко як здається, а при певного роду вправності можна досягти дуже хорошого показника швидкості обклеювання.

Але в цій статті ми не будемо розбирати докладне і допитливе керівництво для тих, хто заробляє цим на життя, а спробуємо допомогти господарям квартири самим впоратися з ремонтом, вирівнюванням стін і правильно клеїти на них шпалери. Тільки потрібна інформація, яка зверне вашу увагу на ос ... Читати далі »

Подробнее