Над Аргентиною помітили інопланетний корабель (фото)

Дата: 02.03.2017 / Комментариев: 0

Кільцеве сонячне затемнення, яке найкраще було видно над Аргентиною, привернула до себе багато уваги. Один з жителів Буенос-Айреса робив знімки унікального явища в 10 годин ранку 26 лютого 2017 року і переглядаючи знімки, побачив, що сфотографував не тільки Сонце, але й НЛО.


Він відправив знімки у Всесвітню мережу НЛО (MUFON) з коментарем, що йому випадково вдалося сфотографувати справжню літаючу тарілку, яка потрапила в кадр. Як стверджує очевидець, він не спостерігав об’єкт візуально і побачив його тільки після перегляду зроблених у той день фотографій.

Подробнее

Пилові вихори на Марсі (фото+відео)

Дата: 02.03.2017 / Комментариев: 0

Саме пил надає поверхні планети характерний червоний відтінок і багато в чому визначає колір марсіанського неба. Розсіяні в атмосфері дрібні частки днем забезпечують небу червонуватий відтінок, а під час світанків і заходів навпаки, блакитний. Завдяки низькій силі тяжіння потоки вітру можуть підхоплювати цілі хмари пилу, формуючи знамениті марсіанські бурі.

Крім глобальних бур, на Марсі також регулярно виникають невеликі пилові смерчі. Вони утворюються через сильний перепад температур. Вдень поверхня планети може нагрітися до плюсової позначки, в той час як атмосфера залишається такою ж холодною. Найчастіше смерчі можна побачити влітку, коли на Марсі піднімаються найсильніші вітри.

... Читати далі »

Подробнее

Міста світу з найдовшими автомобільними заторами (фото)

Дата: 02.03.2017 / Комментариев: 0

 

Стояти в пробці — що може бути неприємніше для автомобіліста? На жаль, у великих містах пробки вже звичне явище. Компанія INRIX, що надає безліч інтернет-сервісів і мобільних додатків, які мають відношення до дорожнього руху, склала рейтинг міст світу з найдовшими заторами. В ході дослідження були проаналізовані дорожні ситуації в 1064 мегаполісах з 38 країн світу. У дослідженні не ранжирувалися міста Японії і Китаю, оскільки там INRIX не збирає свої дані.

Ось як виглядає перша десятка найбільш перевантажених дорожнім транспортом міст Землі.

10. Майамі

Час, який водії щороку проводять у заторах — 65 годин.

У Майамі затори на дорогах зростають на 40% протяг ... Читати далі »

Подробнее