Порнографія – найпоширеніша форма сексуальної освіти серед підлітків

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Порнографія – найпоширеніша форма сексуальної освіти серед підлітків. На сьогодні порно диктує моделі поведінки в стосунках. Прийняття фактів насильства і екстремальних сексуальних практик також входить в середовище молоді завдяки порно, говорить нове дослідження.

Так, до 16 років 90% підлітків і 60% дівчаток хоч би раз дивилися порно. Майже в 90% випадків це були ролики з проявами фізичної агресії(у 94 ... Читати далі »

Подробнее

Чим корисне м’ясо?

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

СВИНИНА

Містить: дуже багато вітамінів групи В, калій, фосфор, залізо, цинк, магній.
Репутація свині як брудної тварини сформувалася давно і сильно укорінилася у свідомості. Напевно, тому у деяких народів існує заборона на споживання свинини. Свиня і справді може жити, де завгодно, і їсти, що завгодно. Ще вона хворіє такими же паразитами, що і людина, відрізняючись ... Читати далі »

Подробнее

Жіноча толстовка: як вибрати і з чим носити

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Жіноча толстовка – неодмінний атрибут гардеробу. Вона буквально незамінна, особливо в прохолодні дні літа або ранньої осені. Усупереч стереотипам цей вид одягу – не прерогатива молоді, її можуть носити пані різного віку. А щоб виглядати стильно і модно в жіночій толстовці, необхідно правильно вибрати модель і визначитися, з чим її носити.

Існує поширена думка, що толстовки – це спортивні кофти. Насправді це ли ... Читати далі »

Подробнее

Вугільний порошок – дешевий спосіб виробництва водню

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Команда учених під керівництвом Ікуко Акімото(Ikuko Akimoto) знайшла недорогий спосіб виробництва водню з води. Для цього не потрібно дорогі каталізатори, а потрібний лише порошок деревного вугілля. Подробиці нової розробки опубліковані у виданні Journal of Physical Chemistry C.

Дешевий спосіб виробництва водню з води є єдиною невирішеною проблемою на шляху до так званої водневої економіки, яка забезпечує енергети ... Читати далі »

Подробнее

Порушення мозку проявляються денною сонливістю

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0


Нерідко багато хто скаржиться на те, що їх долає денна сонливість, причому, самі люди не завжди знаходять пояснення такому явищу. Хтось винить спеку, інші у всьому винять втому, перевтому, і інше. Проте, відомо, якщо людина страждає безсонням, то їй властивий такий стан. Ще зовсім нещодавно експерти висловлювали припущення, що у такий спосіб організм намагається компенсувати недолік нічного сну.
Але проведені нещодавно нові дослідження виявили, що виражені напади денної сонливості мають глибшу причину, і вона не так вже нешкідлива.

... Читати далі »

Подробнее

Європейські чоловіки різко підросли

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Нові дані показують, що середній зріст європейських чоловіків виріс на 11 см всього за століття.
Дивно, але середній зріст європейців чоловічої статі ріс безпрецедентними темпами з середини XIX- го століття до 1980 року. Усупереч очікуванням учених, збільшення росту тривало навіть в несприятливий період, що охоплює дві світові війни і економічну кризу 1930-х років.

... Читати далі »

Подробнее

Равликів можна використовувати як джерело енергії

Дата: 30.08.2013 / Комментариев: 0

Останнім часом в альтернативній енергетиці потроху почала розвиватися сфера вироблення енергії шляхом використання живих організмів. Спочатку вчені навчились добувати її з винограду, картоплі, згодом – навіть тараканів. Тепер на світову арену виходить їхній послідовник – звичайнісінький равлик, якого німецькі дослідники пропонують використовувати в якості генератора.

... Читати далі »

Подробнее

Пити каву з чашки на борту космічного корабля тепер не проблема

Дата: 30.08.2013 / Комментариев: 0

Ні для кого не секрет, що обираючи собі професію космонавта, люди свідомо "підписують договір” на те, щоб опинитися у зовсім іншому світі, докорінно змінити свої звички, режим дня та й узагалі життя. Найбільш, здавалось би, тривіальною, та на ділі вельми вагомою проблемою є споживання їжі та напоїв: так, наприклад, щоб випити каву із звичайної чашки, потрібно якимось чином утримати цей напій в ній, а тоді підштовхнути вперед, щоб перелити в рот із ризиком обпекти губи; погодьтесь, картина не дуже приємна і зовсім незвична для звичайної людини. Учасники проекти CFE (Capillary Flow Experiment) знайшли спосіб полегшити цей аспект ж ... Читати далі »

Подробнее

Генномодифікований рис: на варті здоров’я кишечника

Дата: 30.08.2013 / Комментариев: 0

Як відомо, рис – це абсолютний лідер за кількістю вуглеводів і мінералів, які містяться в ньому і при споживанні в їжу постачаються в організм. Окрім того, це ідеальний природний абсорбент, тобто поглинає всі шкідливі речовини, що надходять з іншими елементами їжі, а тому є незамінною складовою майже будь-якої дієти. Вчені з Токійського університету знайшли ще одне надзвичайно важливе застосування рису: вони відкрили такий його вид, який містить антитіла для боротьби з ротавірусом – причиною дитячої смертності у більшості бідних країн.

... Читати далі »

Подробнее

Брати і сестри – передумова щасливого шлюбу

Дата: 30.08.2013 / Комментариев: 0

У дитинстві багатьом хлопчикам та дівчаткам здається, що їхні брати чи сестри – суцільна проблема: вони можуть забирати їхні іграшки, одяг, на довгий час займати ванну, та й узагалі інколи здається, що батьки їх люблять більше. З віком це відчуття проходить, а замість нього з’являється усвідомлення того, що ти цю людину любиш і цінуєш, що рідні брат чи сестра – найліпші друзі. Нещодавно соціологи довели й наступне: наявність брата чи сестри в дитинстві впливає не лише на характер, тобто на внутрішню складову, а й на зв’язки з соціумом.

... Читати далі »

Подробнее
« 1 2 ... 40 41 42 43 44 »