15:56
Як працювати з відео?

Пройде зовсім небагато часу, і “домашнє” та “кишенькове” відео стане основним видом повідомлень, якими ми будемо обмінюватись з рідними та знайомими. І не лише з ними. Ваше відео вже сьогодні може стати потужним засобом заявки про себе самого. Простий приклад: зніміть відео того, що ви вмієте робити краще за всіх інших, розмістіть відео в мережі (чи розішліть потенційним замовникам) і запропонуйте свої послуги. Це, найімовірніше, найкоротший шлях до незалежності та заробітку.

Звичайно, головне — “вміти робити щось краще за інших”. Проте якість монтажу відео дуже важлива. Адже якщо відео “не в тому” форматі, або “перевернуте” — його не побачать, не будуть дивитися або не сприймуть. Так само навряд чи хто буде дивитися відео з нікчемним звуком, задовгими сценами чи таке, що трясеться і стрибає разом з камерою, якою ви знімали.

Отже, головне — це задум, але не менш важливе — зйомка та відеомонтаж. В цій статті піде мова про останнє.
Як правило, базових можливостей відеомонтажу, якщо це не художній твір (наприклад, музичний відеокліп) — цілком достатньо. Не менш важливо — зробити відео у такому форматі, який зможе бути відтворений тими, кому відео призначено. Для його створення буде незамінним відеоконвертер Movavi, про який на сторінці http://www.movavi.ru/videoconverter/ ви зможете і прочитати, і скачати демонстраційну версію.

Чим же приваблює цей конвертер відео? В першу чергу — величезною кількістю форматів, які він підтримує. Перелічити їх в рамках невеликої статті неможливо — їх десятки! Варто лише сказати про основні: DVD, HTML5 и Flash, відеоролики Full HD і навіть 4K Ultra HD. Конвертувати можна в MP4, AVI, MKV, FLV, SWF, MPEG, MPEG-TS, WMV, 3GP, WebM, ASF, RM, WTV, OGV та інші. Не менш широкий список аудіоформатів, форматів нерухомого зображення та пристроїв, на яких відео може бути відтворене. Таким чином, можна бути впевненим: відео неодмінно знайде глядача. Звичайно, якщо ви потурбуєтеся ще й про відеомонтаж. Ну, як мінімум, про “покращення” того, що ви зняли.

Movave має більш ніж базові можливості та інструменти для монтажу. Ви можете вирізати з відео фрагменти, обрізати лишні відтинки з початку чи кінця, з”єднувати кілька відео- чи аудіофайлів в один. Дуже важливо, що в багатьох випадках ви зможете виправляти недоліки зйомки: регулювати яскравість, контрастність та інші параметри. Кадрування, повороти, зеркальне чи симетричне відбиття також можливі. Є можливість використання численних “інтелектуальних” фільтрів для покращення, пакетна обробка відео та можливість авторського захисту відео з допомогою текстових і графічних “водяних знаків” чи вашого логотипу.

Останнє, про що варто сказати — це простота використання та висока швидкість роботи програмного комплексу. Весь інтерфейс є інтуїтивно зрозумілим, а якісне урахування специфікацій Intel Media та nVidia CUDA різко знижує навантаження на процесор і дозволяє обробляти відео та паралельно робити на ком”ютері щось інше.

Переглядів: 428 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: