00:33
Як вибрати весільну сукню

Така хвилююча подія, як весілля, має статися в житті будь-якої дівчини. У цей знаменний день кожна наречена знаходиться в центрі уваги, саме тому вона повинна виглядати на всі сто і відчувати себе королевою вечора. Щоб цього досягти, необхідно правильно підібрати весільну сукню і доповнити її стильними аксесуарами. Вибираючи її, будь-яка наречена буде почувати себе в розгубленості від такого асортименту на моделей, кольорів і стилів. Що слід враховувати при виборі весільного плаття, як за допомогою фасону приховати недоліки і підкреслити достоїнства нареченої? Про це та багато іншого розповімо в сьогоднішній статті.

Який стиль вибрати?

У наш час будь-яка наречена може знайти весільний наряд у відповідності зі своїм смаком і бажаннями. Весільний туалет нареченої в наші дні може бути виконаний в класичному стилі, нео-класичному або екстравагантному стилях.

Класичний варіант

Класика передбачає обов’язковий багатий декор сукні. Це може бути вишивка, обробка стразами та мереживом. Якщо весілля припускає вінчання, то наявність шлейфа обов’язково. Від рівня урочистості і стилю весілля залежить довжина шлейфу. Якщо торжество задумано в молодіжному стилі, то шлейф буде недоречним. У ньому наречена буде відчувати себе ніяково і некомфортно.

Як відомо, класика завжди в моді, тому класичні моделі практично не змінюються. Вибираючи сукню в салоні http://schastie-salon.com.ua, не варто ігнорувати надходження минулих років. Серед них можна знайти гідні варіанти, які анітрохи не застаріли. Зазвичай це жіночні і романтичні моделі.

Кілька років тому мереживо і багатошаровість знову увійшли в моду. Приблизно в цей же час зазнав змін і класичний кипельно-білий колір, перетворившись на відтінок слонової кістки, злегка рожевий або перлинно- сірий. Подібні відтінки надають сукні благородний вигляд старовинної вичинки. Популярністю також користуються сукні червоного кольору, хоча відносно недавно цей колір вважався авангардним. Зараз такий наряд також можна назвати своєрідною класикою весільної моди. Однак якщо ви віддали перевагу червоному платтю для весілля слід пам’ятати, що відтінок наряду повинен мати колір від темно-червоного до бургундського вина. Крім того, важливо, щоб наряд був виконаний бездоганно якісно, в іншому випадку будь-який недолік буде різко кидатися в очі.

Слід зазначити, що довжина весільного плаття разом з каблуком повинна становити два сантиметри від підлоги.

Мінімалізм

Весільні вбрання в мінімалістському стилі можуть бути суцільнокроєними або відрізними, із завищеною талією. Сліпуче білий колір сукні прикрашають різноманітні розрізи і бретельки (широкі, вузькі, спущені з плечей). У подібному дусі виконаний стиль пейзан: мереживний або бавовняний жакет на шнурівці спереду, вузький рукав три чверті, а в доповненні злегка проспорене спідниця.

У моду також повернулися сукні, скроєні по косій лінії з відкритою спиною і з відсутністю рукавів. Основною прикрасою такого вбрання є атласні стрічки, використовувані для шнурівки вирізу ззаду, або прикраси талії. Особливо хочеться відзначити сміливі маленькі сукні-комбінації з мережива, з одною бретелькою. В основному вони призначені для мініатюрних дівчат. Моделі в стилі 60 -х років користуються популярністю. Вони як не можна, до речі, підійдуть для другого святкового дня. Ці фасони можуть передбачати наявність кишень і вузького рукава. Щодо кольорової гами, то дозволені всі веселі відтінки і забарвлення, не заборонений квітковий малюнок або горошок.

Нео-класика або останній писк

Останньою модною тенденцією є весільні моделі, розшиті золотом, рясно декоровані мереживом і обов’язково з кріноліном. У моді також моделі з корсетом, турнюром (ватяна подушечка, яка підкладається під сукню ззаду), в стилі ампір (їх характеризує мінімалізм і простота крою) без корсетів і пишних спідниць, виконані з тонких і струмливих тканин (атласу, шовку, шифону та органзи).

Як і раніше незмінним залишається затребуваним весільний фасон – ліф або корсет у поєднанні зі спідницями різного ступеня пишноти. Щодо палітри кольорів, то в даному випадку модними вважаються бліді тони оливкового, жовтого, рожевого, блакитного. Ці відтінки виступають в якості основи сукні. Зверху ж наряд драпірується мереживом золотих і срібних переливів. Колір проглядає крізь золотий блиск.

Поєднання мережива і оголеного тіла дає схожий ефект. Сьогодні всі частини тіла (від ключиць до зап’ястя) закриваються мереживом. Його можна зустріти абсолютно скрізь – плаття, фата, сумочка, рукавички, накидки, палантини.

При виборі моделі корсет -спідниця, особливе значення відіграє колір. Якщо ліф виконаний в насиченій колірній гамі (наприклад, синьою або бордовою), а спідниця також має веселе забарвлення, то ця модель вже морально застаріла, брати її не варто. Так, вона була популярна, але в інших сезонах.

Переглядів: 382 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: