00:26
Кілька слів про виробників мобільних телефонів

На сучасному ринку стільникового зв’язку представлений широкий асортимент мобільних пристроїв. Покупець обов’язково знайде те, що йому до душі і по кишені. Усі стаціонарні та електронні магазини прагнуть представити тільки найякісніші марки телефонів. Важливо також, щоб поряд з дороговартісними апаратами були більш доступні, але при цьому не поступалися своїм функціоналом. Тому закупівля китайських телефонів набирає обертів.

JiaYu. Вперше ця марка представила свої апарати в 2005 році під назвою JiaYu YuTong. Мобільні телефони відрізняються добротною збіркою і комплектацією. Приваблюють покупців також різним ціновим діапазоном. Телефони випускаються в КНР, багато моделей при цьому є копіями дорогих апаратів, але в цілях унікальності випускаються під іншими марками.

Lenovo – китайська компанія, донедавна спеціалізувалася переважно на випуску комп’ютерної техніки, яка в кінці 2013 року була на п’ятому місці з випуску та популярності своєї продукції. Зараз даний бренд успішно випускає мобільні телефони і смартфони, які вже встигли завоювати довіру у користувачів. Апарати відрізняються хорошою якістю. Вони рідко виснуть.

Karbonn – об’єднана корпорація Jaina Group (Великобританія) і UTL Group (Індія). Використовуючи власні виробничі бази, компанія велику увагу приділяє поєднанню високої якості і доступної ціни. Моделі цієї марки в більшій частині представлені в інтернет- магазинах. Випущені смартфони з розміром дисплея від 3.5 дюймів 5,9. Всі вони підтримують сучасні програми.

THL (Technology, Happy, Life) – всесвітньо відома китайська компанія, що спеціалізується на випуску апаратів мобільного зв’язку. Корпорація використовує високотехнологічне обладнання, якісні матеріали і втілює в життя самі останні досягнення технічного прогресу. Їхні телефони відрізняються доступністю, хорошим інтерфейсом, вони зручні у використанні.

ZOPO – молода компанія, яка заявила про свої мобільні телефони в 2011 році. Вони самостійно займаються збутом своєї продукції, в результаті чого немає накрутки на їх апаратах. Апарати випускають на основі власних розробок.

Cube, Ainol відносно молоді китайські компанії, але це ніяк не позначається на якості продукції, що випускається ними. Телефони цих марок поки ще не настільки відомі в усьому світі.

Заходьте в будь-який інтернет -магазин, придбайте дешеві китайські телефони і отримуйте задоволення від їх якості і широких можливостей.

Переглядів: 353 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: