15:58
Повітря в будинку впливає на розвиток різного роду захворювань

Згідно інформації, наданої групою науковців, повітря в будинку є причиною виникнення кількох недуг. Зокрема, за словами експертів, сушка постільної білизни або використання газової плити може стати базою для формування шкідливих мікроорганізмів.

Як заявляють дослідники, мільйони людей страждають синдромом токсичного будинку. Повідомляється, що даний тип захворювання збільшує ризик розвитку порушень серцево-судинної системи. Крім того, у пацієнтів нерідко спостерігається схильність до появи онкології. Лікарі попереджають, що забруднення повітря сприяє виникненню проблем з верхніми дихальними шляхами людини.

Науковці також зазначили, що синдромом токсичного будинку страждає близько 15300000 британців.

Медики підкреслюють, що прання постільної білизни чи приготування їжі збільшує ризик розвитку складних недуг. За словами експертів, в циркулюючому всередині приміщення повітрі, мешкає більше 900 хімікатів і біологічних матеріалів, що володіють здатністю діяти на організм людини.

Пилок, цвіль, чадний газ і шерсть — все це просочується через тріщини в стінах будинків або в підлозі, осідаючи на одязі чоловіків, жінок і дітей. Таким чином, бактерії пробираються в тіло людей і починають паразитувати. Вчені настійно рекомендують використовувати очисники, а також ретельно вентилювати квартири.

Переглядів: 335 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: