21:36
Ведуча ТСН звернулася до українців після жахливої ДТП
Ведуча телеканалу "1+1" Лідія Таран після аварії звернулася до шанувальників. Зірка заявила, що ненавидить швидкість і закликала не поспішати.

Допис оприлюднила в Instagram.

"Я остаточно зрозуміла, що ненавиджу швидкість. Хоча зі мною все гаразд. І швидкість була не моя. І слава Богу, я жива. І водій, та й в інших сусідніх аваріях жертв немає. Цього разу. Але, друзі, ну пліз. Давайте. Жити. Повільно. Ні, я не закликаю до меланхолії й цілодобового споглядання за тим, як падає листя. То занадто", - написала Таран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв можуть почати карати довічним позбавленням прав

Таксист, який віз телеведучу, з нею все ж зв'язався. Цікавився, як вона почувається.

"Увечері таки написав водій таксі ламаною російською: "Я ничего, главное, с вами все нормально". Я хочу подякувати всім, хто за мене турбувався. Я щаслива, що маю всіх вас і не хочу втрачати нікого. Тому… Давайте жити повільно. Не поспішати, а намагатися відчути кожну хвилину життя", - закликала Таран.

Лідія Таран потрапила у ДТП цими вихідними. Ведуча в таксі їхала додому, коли автомобіль врізався в іншу машину. Серйозних травм в аварії Таран не зазнала. У неї була здерта об асфальт рука та болів лоб.

З'ясувалося, що водій таксі через погану видимість та відсутність обов'язкового знака аварійної зупинки вчасно не помітив аварію на дорозі. Таксист змушений був виїхати на іншу смугу, а там теж стояло авто. Від удару машина таксі, в якій їхала Таран, загорілася. Лише дивом їй вдалося вчасно вистрибнути із салону, пише ТСН.
Переглядів: 333 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: