17:34
Жіночі посиденьки на знімній квартирі

Сучасна жінка зайнята на роботі, а прийшовши додому її чекає ще купа різних справ. Добре, якщо вдома є помічники, але все-одно вся організація лежить на ній. Хочеться інколи посидіти і поговорити з подругами, обговорити модні тенденції, погортати каталоги з косметикою і модні журнали, влаштувати примірку стильних речей, поекспериментувати з макіяжем, і поговорити про своє, про жіноче. Вдома це не завжди можливо, в будь-який момент хтось може повернутися з роботи, та й подуріти навряд чи вдасться, за стіною сусіди все чують. Ми з подругами вирішили, що оренда квартир у Дніпропетровську подобово — відмінний варіант для наших посиденьок.

Збираємося ми з дівчатками в понеділок після роботи, а вдома ніхто нічого і не підозрює. Початок тижня, а так як мій чоловік не дуже любить мене відпускати куди-небудь, то кажу, що у нас збори на роботі.

У подруги Алки вдома така ж ситуація, ось ми і вирішили пошукати альтернативу. Якось Віра розповідала про своє любовну пригоду на знімній квартирі, ось ми і подумали, що квартири подобово в Дніпропетровську можна знімати для нашої компанії на пару годинок, виходить зовсім не дорого.

Як ми вибирали квартиру

Коли постало питання про вибір квартири, ми спершу вибрали найдешевший варіант, так як дурні були. Взяли однушку, яка коштувала 180 гривень на добу. Не врахували того, що нам же не треба на всі 24 години, але і в цьому випадку залишилися задоволені, все-таки ніхто нам не заважав.

Пізніше вирішили взяти щось краще, щоб була можливість розслабитися на повну. Зайшли на
Doba.dp.ua і зрозуміли, що можемо побалувати себе відмінними апартаментами з джакузі. Віра у нас професійний масажист, вона і Аллу навчила, тепер і ми з Надюшею у них вчимося, так що сеанси масажу після водних процедур всім гарантовані. Зупинили ми свій вибір на двокімнатній квартирі в центрі, після семи вечора вона коштує всього 600 гривень.

Як нас виручила квартира подобово в Дніпропетровську

Пізніше вирішили ми з дівчатками організувати спільний бізнес з надання комплексних послуг нареченим перед весіллям. Алла у нас стиліст, а Надюша відмінно шиє, я займаюся квітами. Спершу потрібно було обговорити всі моменти, а знімати офіс поки рано. От і вирішили, що квартири погодинно у Дніпропетровську (прим. більше інформації тут — http://doba.dp.ua/ru-hourly.html) — це недорого і цілком прийнятно, якщо збиратися на 2-3 години на тиждень для вирішення організаційних питань.

Для чого люди знімають квартири подобово

Це питання раніше стояло і переді мною, але потім я зрозуміла кому це потрібно. І так, наведу кілька своїх припущень:

Для зустрічей бізнес-партнерів. Дві-три години в невимушеній дружній обстановці можуть вельми позитивно позначитися на результаті переговорів.

Для свят. Новий рік, День народження, і навіть перша шлюбна ніч для молодят, якщо ще немає окремої квартири.

Для романтичних побачень. Насолодитися один одним на знімній квартирі вам ніхто не перешкодить, але цю ніч ви будете згадувати все життя.

Варіантів може бути ще більше, а придумати їх кожен може сам. Не бійтеся купити для себе трохи свободи, це подарує вам радість і скрасить життєві будні.

Переглядів: 413 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: