Все більше покупок здійснюють через ґаджети Apple

Дата: 05.01.2014 / Комментариев: 0

Все більша кількість покупок користувачі роблять за допомогою апаратів від Apple, це наочно показали різдвяні свята. У першу чергу це пов’язано з тим, що перед Різдвом вартість багатьох речей істотно падає, особливо це стосується онлайн-магазинів. Дослідження трафіку, яке проводилося по Північній Америці в різдвяний період, наочно показало, що основну частину покупок в мережі здійснюють за допомогою девайсів на iOS.

Де безкоштовно навчитися грати на автоматах

Дата: 05.01.2014 / Комментариев: 0

Скучили за відчуттям адреналіну від виграшу в свій улюблений слот – апарат, який тепер так складно зустріти в місті? Ви ще не пробували онлайн-автомати або навпаки успішний гравець, але для комфортної гри доводитися постійно переключаться між різними ресурсами? Тоді вірним вибором буде пограти безкоштовно в автомати клубу Ельдорадо. На цьому ресурсі Ви зустрінете свої улюблені автомати, які ще пару років тому стояли повсюдно в ігрових клубах. Але є ще один приємний бонус, на відміну від «живих» авт ... Читати далі »

Подробнее

Офісні хвороби та методи їх профілактики

Дата: 05.01.2014 / Комментариев: 0

В останні роки у медиків дійсно з’явився новий термін – профзахворювання офісних працівників. За статистикою від них страждає близько 35 % всіх працівників розумової праці. Про найбільш поширених захворюваннях, які підстерігають офісного працівника, ми хочемо вам розповісти.

Зимовий раціон: допомагаємо організму в холоди

Дата: 05.01.2014 / Комментариев: 0

Велика кількість похмурих і холодних днів, сльота на дорогах і пронизливий вітер – прикмети зимового сезону в наших краях. Така погода погано позначається на самопочутті більшості людей, і вони стають більш вразливими до інфекцій, часто хворіють на застуди. Що можна зробити, щоб допомогти організму протистояти простудним захворюванням?

Телебачення назвали найпопулярнішим дозвіллям у 2013 році

Дата: 05.01.2014 / Комментариев: 0

Перегляд телевізора залишається головним дозвіллям американців. Так показують результати підсумкового дослідження компанії Nielsen за 2013 рік.