13:17
ЯК ПІДКЛЮЧИТИ КОМП'ЮТЕР ДО ІНТЕРНЕТУ ЧЕРЕЗ МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН (КИЇВСТАР)
Ще не так давно мобільний Інтернет був нечуваною розкішшю, але час пройшов і оператори мобільного зв'язку зробили цю послугу більш-менш доступною для більшості абонентів. І дуже добре, що так зробили, тому що буває їдеш кудись за місто і потрібне щось переслати через інтернет, то береш мобільний, підключаєш його до ноутбука або до нетбуку - і працюєш. А доступ до Інтернету за допомогою мобільного можна отримати майже скрізь, де є покриття для дзвінків.

Далі даю інструкцію, що потрібно зробити, щоб вийти в Інтернет із стаціонарного комп'ютера або ноутбука за допомогою мобільного телефону, підключеного до Київстар. 

Крок 1. Перш за все потрібно переконатися, чи є у Вашому мобільному телефоні модем. Більшість сучасних телефонів мають модеми, тому це не повинно бути проблемою. Але якщо модему немає - тоді нічого не вийде.
Далі потрібно підключити телефон до комп'ютера. Я роблю це за допомогою шнура, але можна і через bluetooth. При першому підключенні Windows повинна визначити нове устаткування (той же модем, карту пам'яті мобілці, може ще щось). Якщо в комплекті з мобільним продавався диск - краще використовувати його, щоб встановити всі драйвери на собі комп'ютер.

Якщо диска немає - завжди можна знайти необхідне програмне забезпечення на сайті виробника мобільного телефону. Наприклад, для своєї нокії я викачав програму Nokia Suite і це було досить. 

Крок 2. Наступний етап - необхідно виконати настройку модему.

Для цього перейдіть Пуск -> Панель управления -> Телефон и модем -> Модемывыберить в  пошуку необхідний модем (ориентируйтесь по модели мобильного телефона) і виберіть Свойства вкладка Дополнительные параметры связи.
Там буде одна порожня строчка, в неї потрібно скопіювати цей текст:


AT+CGDCONT=1,"IP","www.kyivstar.net"


Крок 3. Створення нового підключення.

    У Windows XP це робиться так: Пуск -> Настройка -> Сетевые подключения -> Создание нового подключения. Запуститься "мастер новых подключений». З його допомогою слідуйте по такому шляху: Подключить к Интернету -> Установить подключение вручную -> Через обычный модем. У полі «Имя поставщика услуг» можна написати що-небудь, наприклад «Київстар», щоб Ви пам'ятали, що це за з'єднання, далі потрібно ввести номер *99***1#. Ім'я користувача і пароль не заповнюйте.

    У наступному вікні виберіть «Добавить ярлык подключения на рабочий стол» і тисніть кнопку Готово. Після цього пробувати можна підключатися до мережі через новий ярлик, який повинен з'явитися на Вашому робочому столі.

    Якщо у Вас Windows 7, тоді нове з'єднання створюється так само через «Центр управления сетями и общим доступом».

Ще декілька слів про швидкість самого Інтернету. Ясно, що космічних швидкостей з таким підключенням Ви не доб'єтеся, і після виделенки 100 мегабіт вам здасться, що все працює дуже поволі, але все таки на «безриб'ї» такий варіант мені здається дуже і дуже непоганий. Принаймні там, де я пробував виходити в Інтернет, все працювало стабільно і без розривів зв'язку.

Сподіваюся, що дана інформація вам стане в нагоді.


Переглядів: 726 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: