Як почистити срібло в домашніх умовах

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

Срібло — один з найпопулярніших металів, з якого роблять красиві ювелірні прикраси. Незважаючи на його красу в ньому є один дуже суттєвий недолік — срібло має властивість тьмяніти. Сьогодні ми розповімо вам, як почистити срібло в домашніх умовах.

Для того щоб почистити срібло непотрібно особливих зусиль. Щоб це зробити ви можете придбати спеціальні засоби для його чистки, або ж скористатися засобами, які є в кожному домі.

 

Як почистити срібло спеціальними засобами

Щоб почистити срібло спеціальним для цього засобом — ознайомтесь з інструкцією до нього. Як правило, є два види засобів для чищення срібла: су ... Читати далі »

Подробнее

Діловий стиль одягу

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

Діловий стиль одягу

За останні роки поняття «діловий стиль», «діловий одяг» привернули до себе підвищений інтерес і увагу. Практично всі компанії мають офіційний дрес-код або звід негласних правил, як необхідно виглядати на робочому місці. Вже сама назва стилю говорить про те, що він призначений виключно для роботи у сфері бізнесу. У цьому світі професіонали дивляться не тільки на прибутковість справи, але й на зовнішній вигляд партнерів. Як доречна тут всім відома приказка «Зустрічають по одягу, …». Саме з цієї причини одяг у діловому стилі повинен поєднувати в собі стриманість і строгість, ретельний підбір тканини, її фактури і кольору. Такий стиль вкрай неохоче піддається новомодним змін і залишається таким же консервативним, як і багато десятків років тому.

Як все починалося

Діловий стиль жіночого одягу, а якщо говорити точно, то його зачатки, виник в 19 столітті. Це було своєрід ... Читати далі »

Подробнее

Перший електричний кросовер Audi покажуть в 2017 році

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

У компанії Audi працюють не тільки над одним електромобілем по імені R8 e-tron. Уже в 2017 році новинка побачить світ. Руперт Штадлер, який обіймає посаду генерального директора Audi, заявив, що нова модель «швидше за все» буде кросовером. При цьому було додано, що дослідно-конструкторські роботи ведуться і до сьогодні.

Цілком може бути, що Руперт говорив про крос-купе Q8 e-tron (на фото) на платформі нового покоління Q7. У цьому випадку покупці зможуть вибирати між 5-місцевим і 7-місцевим електричним кросовером. Конкурувати новинці доведеться з Tesla Model X, що вже вийшов на ринок. Обидві моделі будуть оснащені повним приводом і електродвигунами на обох осях.

 

Запас ходу у нового електромобіля може досягати 595 кілометрів. Також слід очікувати гібридної версії нового кросове ... Читати далі »

Подробнее

Стів Возняк розвіяв міф про «народження» Apple в гаражі

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

Стів Возняк, співзасновник компанії Apple, цього тижня дав інтерв’ю ресурсу Bloomberg, в якому йшлося про той час, коли він зі Стівом Джобсом тільки заснували Apple і почали продавати комп’ютери. Вони реалізували тільки близько 100 штук Apple I, а от з Apple II справи пішли куди краще. Як розповів Возняк, продажі різко виросли, коли вони розробили програму електронних таблиць, що дозволяє дрібним підприємцям робити величезний обсяг роботи всього за 1 годину, у той час як з олівцем і папером у них на це пішло би 10 років. Apple II став першим домашнім комп’ютером, який продався тиражем в 1 мільйон пристроїв.

Стів Возняк розвіяв міф про «народження» Apple в гаражі

Возняк зазначив, що Джобс не був першим, хто задумавс ... Читати далі »

Подробнее

Вчені: Астероїди можуть знищити життя на Землі

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

Американські вчені розповіли, що до Землі наближаються мільйони астероїдів, які здатних знищити Землю. Повідомлення про це з’явилися в різних інтернет-ЗМІ. На думку експертів, такі ж астероїди стали причиною вимирання динозаврів 65 млн років тому.

Вчені відзначають, що проблема астероїдів носить глобальний характер, і впоратися з нею можна тільки за умови співпраці всіх найбільш просунутих в технічному плані країн. Врятувати планету можна за допомогою досягнень в області нанотехнологій.

Раніше фахівці з NASA підрахували, що в проміжку між 2017 і 2113 роками Землю мож ... Читати далі »

Подробнее

Вчений, який відкрив структуру ДНК, продав нобелівську медаль за $ 4,1 млн

Дата: 05.12.2014 / Комментариев: 0

Професор Джеймс Уотсон (James Watson) продав на аукціоні Cristie’s нобелівську медаль, якою він був удостоєний в 1962 році за внесок у відкриття структури молекули ДНК спільно з Морісом Вілкінсом (Maurice Wilkins) і Френсісом Криком (Francis Crick) (медаль останнього була торік продана посмертно), повідомляє The New York Times.

Покупець погодився заплатити за нобелівську медаль Джеймса Уотсона 4,8 мільйона доларів, з яких 4,1 отримає учений, а інше — аукціонний дім. Експерти припускали, що нагорода буде продана за велику, але все ж значно меншу суму — від 2,5 до 3,5 мільйона. «Я дуже задо ... Читати далі »

Подробнее