Для отримання електроенергії будуть використовувати океанічні течії

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Японська організація New Energy and Industrial Technology Development Organization (NEDO) разом з компаніями Toshiba і IHI розробляють нову програму з використання енергії течій океану.

Підводні генератори будуть розміщені в тих місцях, де проходить течія Куросіо (Японія) — одна з найпотужніших океанічних течій світу. Її швидкість становить від 1 до 6 км / год.

Потужність потоку води, що має швидкість 20 км / год можна порівняти з потужністю вітру, що дме зі швидкістю 180 км / год: вся справа в щільності середовища. Технічні деталі поки не відомі, але фахівці компанії Toshiba повідомили про те, що «повітрян ... Читати далі »

Подробнее

Сіль перепрограмує мозок і призводить до гіпертонії

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Медики вже не раз говорили нам, що вживання занадто великої кількості солі збільшує ризик підвищення артеріального тиску на все життя. Однак тільки недавно вчені нарешті дізналися, чому це відбувається. Як повідомляють експерти, сіль здатна в буквальному сенсі «перепрограмувати» роботу мозку і не дозволяє йому правильно регулювати кров’яний тиск.

Про свої дослідження вчені з університету Макґілла поділилися на сторінках наукового журналу Neuron. У статті про шкоду солі повідомляється, що в результаті серії експериментів на лабораторних мишах було виявлено, що надмірне вживання цього інгредієнта для приготування їжі вик ... Читати далі »

Подробнее

Тайванський геймер помер після 3 діб гри

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

У Тайвані в одному з Інтернет-кафе виявили тіло 32-річного чоловіка, який влаштував тридобовий ігровий марафон. Це вже другий подібний випадок з летальним результатом в острівній республіці в цьому році.

За словами співробітників закладу, померлий був постійним клієнтом. Він часто засинав на своєму ігровому місці, а тому, коли у нього стався серцевий напад, на нього ніхто не звертав уваги кілька годин. Чоловіка доставили в лікарню, але допомогти лікарі йому не змогли.

Геймер довгий час був безробітним та Інтернет-кафе було єдиним місцем, куди він міг піти. Близькі кажуть, що чоловік міг не повертатися додому по 2-3 дні. Поліція ... Читати далі »

Подробнее

Ліхтарі, що працюють від сонця і вітру

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Нова розробка іспанської компанії Eolgreen дозволяє освітлювати вулиці без витрат електроенергії.

Щоб заощадити електроенергію у себе вдома, ми вимикаємо на ніч світло. Але на вулицях в темний час доби освітлення необхідно. Щоб зробити його більш економічним, іспанська компанія Eolgreen у співпраці з Політехнічним університетом Каталонії розпочала роботу над створенням інноваційних вуличних ліхтарів, які отримують живлення тільки від сонячної та вітрової енергії. Таким чином, вони зовсім не витрачають електроенергії і можуть всю ніч висвітлювати людям шлях без навантаження на бюджет міста.

 

... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати дитячий велосипед

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Хочете купити дитині велосипед, але не впевнені, що зробите правильний вибір? Дуже правильно, що ви ставите це питання, оскільки підходити до нього треба з усією відповідальністю. Ми ж спробуємо допомогти вам, відповівши них.

Що враховувати при виборі велосипеда для дітей?

Для кожної дитини велосипед потрібно вибирати з урахуванням індивідуальних особливостей як самого майбутнього велосипедиста, так і його транспортного засобу. Серед них:

  • вік (погодьтеся, дворічному малюкові ви не купите спортивну модель, розраховану на десятирічного шибеника);
  • зріст і вага (цей параметр, в першу чергу, обумовлений генетично, адже не секрет, що одна дитина в певному віці, може мати одні параметри, а його ровесник — в два рази більше);
  • уміння дитини кататися на велосипеді (дуже важливий момент, оскільки якщо одним дітям належить сісти на «залізного коня» вперше, то інші можуть вільно кататися і навіть ганяти по дитя ... Читати далі »

    Подробнее

Кому і навіщо потрібен корпоративний сайт?

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

На сьогоднішній день власний корпоративний сайт потрібен кожному, хто займається серйозним бізнесом. Якщо фірма планує розвиватися, розширювати коло клієнтів, освоювати нові ринки, їй не обійтися без високоякісного та багатофункціонального сайту.

Корпоративний сайт, це унікальний інструмент для проведення різних PR — компаній, зручний спосіб залучення нових клієнтів і партнерів. Грамотне використання Інтернет ресурсів дозволяє за короткий час і мінімальні вкладення отримати дуже значні конкурентні переваги. Корпоративний сайт є помічником у всіх сферах діяльності компанії. Його можна адаптувати практично під будь-які цілі.

... Читати далі »

Подробнее