Шість якостей для успіху в житті

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Професор Стэндфордского університету Джеффрі Пфеффер проаналізував риси вдачі своїх найуспішніших студентів, до числа яких увійшли колишній президент Джонсон і знаменитий урбаніст Роберт Мозес, що займався реконструкцією Нью-Йорка в період з 1930 по 1970 рік.

Професор Джеффрі Пфеффер виділив шість основних рис вдачі, шість головних якостей, які стають ключем до ефективної роботи, успіху в житті і досягнен ... Читати далі »

Подробнее

Дистанційне керування собакою для ледачих хазяїв

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Типова ситуація: ваш вихованець скребе лапою вхідні двері, демонструючи своє наполегливе бажання піти на прогулянку. Але у вас таке бажання відсутнє внаслідок того, що на вулиці дощ/сніг, ви втомилися, або ж просто лінь. А собаку це мало турбує, їй потрібна прогулянка. Що робити хазяїну? Учені з університету Аубурна знайшли рішення: залишатися в теплому кріслі і використати дистанційне керування. Так-так, саме так.


Історія готельного бізнесу

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0


Про те, наскільки древня історія готельного бізнесу, можна переконатися по коротенькій цитаті з євангелія: "Настав час їй народити; і Сина свого Первістка народила вона, і сповила і поклала Його в ясла, не було місця їм в готелі”. Саме тоді, більше 2000 років тому, на Сході, в Древньому Римі і в Древній Греції вже існували гостині двори, в яких посланці, державні чиновники, торговці і інші мандрівники могли під час своїх поїздок безкоштовно отримати дах і їжу.

... Читати далі »

Подробнее

Цікаві факти про пластикові вікна

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

ПВХ – безпечний для здоров’я екологічно чистий матеріал.

Усі сучасні пластикові вікна виготовлені з матеріалу ПВХ, який є одним з найбезпечніших і екологічно чистіших. Саме завдяки цим особливостям, ПВХ використовується для виробництва товарів найрізноманітніших груп :

Доведено: шосте відчуття є. Це почуття кількості

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Коли мозок прикидає, скільки кораблів на горизонті або цукерок в коробці, він користується спеціальною "картою” для сприйняття кількості. Давно описані топографічні карти мозку, що відповідають п’яти відчуттям(зір, слух, нюх, дотик, смак), – але зараз учені знайшли аналогічну карту для сприйняття чисел(відчуття кількості). Карта, власне кажучи, це найбільш сприяюче комунікації розташування нейронів, що виконують схожі завдання, повідомляє Live Science.


Відеоігри покращують роботу мозку літніх людей

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0


Нове дослідження, проведене науковими співробітниками Каліфорнійського університету в Сан-Франциско під керівництвом професора неврології Адама Газзалей, довело, що відеоігри покращують загальну роботу мозку. А якщо точніше, відеоігри роблять простіше життя літніх людей, які страждають різними когнітивними розладами.

... Читати далі »

Подробнее

Нова технологія акумуляції енергії на звичайній воді

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Група вчених з компанії General Electric і Національної лабораторії імені Лоуренса у Берклі(Lawrence Berkeley National Laboratory, Berkeley Lab) розробила принципово новий тип облаштування акумуляції енергії, основою якої є звичайна вода. Сумарна вартість цього пристрою складається усього лише одну чверть від вартості типових автомобільних акумуляторних батарей, а його ресурсів вистачає для того, щоб забезпечити пробіг електричного автомобіля на відстань 400 кілометрів і більше на одній повній зарядці.

... Читати далі »

Подробнее

Вчені вирахували внутрішній голос

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Розкритий секрет внутрішнього монологу, який ми чуємо у своїй голові, не вимовляючи слова вголос.

Внутрішній голос – малодосліджений феномен. Розгадати його взявся Марк Скотт з Університету Британської Колумбії. Він знайшов підтвердження того, що називається наслідком розряду сигнал мозку грає в нашому досвіді внутрішньої мови значиму роль нами ж вироблювані від отримуваних зовнішніх стимулів. Наприклад, ко ... Читати далі »

Подробнее

Що таке контактні лінзи і в чому їх перевага перед окулярами

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Контактна лінза – це складна оптична система, розташована безпосередньо на поверхні ока і відокремлена від нього шаром сльози. Показники заломлення контактної лінзи, сльози і рогівки практично однакові, тому світло, що проходить в око "не помічає” контактну лінзу. Це створює хороші умови для зору, зменшує зорове стомлення, тренує ослаблені очні м’язи і сприяє затримці прогресу короткозорості.

При високій короткозо ... Читати далі »

Подробнее

П’яний секс – задоволенню не товариш

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Існує думка, що алкоголь допомагає наводити мости в стосунках, дає можливість швидко розслабитися і зблизитися. Завдяки цьому п’яний секс став звичним і нормальним явищем для частини громадян. Адже алкоголь розпалює твій сексуальний апетит і зміцнює упевненість в собі. Можливо, істина дійсно у вині?


Експерти з MensHealth вирішили підрахувати плюси і мін ... Читати далі »

Подробнее
« 1 2 ... 38 39 40 41 42 43 44 »