Математика не підходить для опису Всесвіту?

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Коли Григорія Перельмана спитали, чому він не взяв премії в мільйон доларів за доказ гіпотези Пуанкаре, він відповів: «Я знаю, як управляти Всесвітом. І скажіть – навіщо ж мені бігти за мільйоном? »

На думку вченого, математика може лише створювати ілюзію розуміння світу. Незважаючи на успішні приклади використання математики, є випадки, коли вона безсила.

... Читати далі »

Подробнее

Що таке “цифровий друк”?

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

За останні два десятиліття розвиток поліграфії отримав величезний поштовх. Особливо це стосується цифрового друку. На сьогодні не представляє проблеми зробити повнокольорову якісну копію будь-якого журналу. Та і ціна такої послуги невисока.

Друк, що проводиться за допомогою струменевих принтерів, не відрізняється відмінною якістю при друці на простому папері. Це пов’язано з тим, що чорнила рідкі і викликають її намок ... Читати далі »

Подробнее

Навіщо потрібний еколог на підприємстві?

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

У цій статті ми хочемо розповісти навіщо потрібний еколог на підприємстві або в організації(компанії).

Еколог на виробництві

Якщо організація займається виробництвом, яке має значний негатив ... Читати далі »

Подробнее

Наявність старших братів впливає на сексуальну орієнтацію чоловіка

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Учені вважають: сексуальна орієнтація визначається ще на стадії внутрішньоутробного розвитку. Так, гомосексуалізм розвивається, коли при вагітності хлопчиком організм жінки посилює імунну реакцію(імунні антитіла жіночого тіла атакують мозок плоду). З народженням кожного подальшого хлопчика активність імунної відповіді лише зростає, пише The Telegraph.

Співробітники Університету Брок зібрали дані майже 100 ... Читати далі »

Подробнее

Міжзоряний вітер змінив напрямок

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Астрофізики виявили, що частки, проникаючі в Сонячну систему з міжзоряного простору, стали приходити з іншого напряму. Зміни сталися за якихось 40 років – нікчемний за астрономічними мірками часовий проміжок.

Сонячна система рухається крізь  ... Читати далі »

Подробнее

Nanopatch – світ без голок і шприців

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

"Я уколів не боюся, якщо потрібно – то вколюся”, – ці слова з дитячої пісеньки, можливо, скоро будуть забуті. Ученими розроблений новий, сучасний і дешевий спосіб вакцинації, без використання традиційної голки і шприца.


Олександр Вуд уперше отримав патент на свій винахід голку і шприц в Едінбургу 160 років тому. Враховуючи цей факт, представлення п ... Читати далі »

Подробнее

13 самих незвичайних фобій

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Від боязні клоунів до боязні жовтого кольору – існує маса незвичайних фобій, які псують життя тисячам тих, хто ними страждає.

1. Ксантофобія – боязнь жовтого кольору
Люди, що страждають ксантофобією, можуть боятися будь-яких жовтих об’єктів, у тому числі сонця, нарцисів і жовтої фарби. У своїй найагресивнішій формі ксанто ... Читати далі »

Подробнее

ООН: біля 80% стічних вод у світі не очищаються і забруднюють водойми

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Біля 80% об’ємів світових стічних вод від підприємств і поселень потрапляють у водойми неочищеними і забруднюють довкілля, заявив заступник генерального секретаря ООН Ян Еліасон(Jan Eliasson) в ході Всесвітнього тижня води в Стокгольмі.

"Приблизно 80% стічних вод, які виробляються поселеннями або промисловими об’єктами, випускаються в довкілля неочищеними, забруднюючи океани, озера і річки. Таке забр ... Читати далі »

Подробнее

Окремі моменти відкриття бізнесу салонів краси

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0


Одним з наймодніших варіантів бізнесу у наш час є салони краси. Вони ростуть в містах як гриби, але в той же час, залишаються прибутковою і високодохідною роботою.

Для того, щоб відкрити салон краси, в першу чергу, необхідно скласти бізнес-план. В ньому треба врахува ... Читати далі »

Подробнее

Як правильно вибрати зимове взуття

Дата: 11.09.2013 / Комментариев: 0

Взуття придатне для низьких температур має бути на товстій підошві з танкеткою, або на платформі. Якщо вам доведеться часто ходити при вологій погоді, то не варто брати замшеве взуття, краще також відмовитися від натурального хутра. Замша не любить вологість і швидко втратить вигляд, а хутро нічого окрім дискомфорту не принесе.

Бажаючи купити чоботи з натуральної шкіри, а не шкірзамінника пам’ятаєте п ... Читати далі »

Подробнее
« 1 2 ... 39 40 41 42 43 44 »