Тайванський геймер помер після 3 діб гри

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

У Тайвані в одному з Інтернет-кафе виявили тіло 32-річного чоловіка, який влаштував тридобовий ігровий марафон. Це вже другий подібний випадок з летальним результатом в острівній республіці в цьому році.

За словами співробітників закладу, померлий був постійним клієнтом. Він часто засинав на своєму ігровому місці, а тому, коли у нього стався серцевий напад, на нього ніхто не звертав уваги кілька годин. Чоловіка доставили в лікарню, але допомогти лікарі йому не змогли.

Геймер довгий час був безробітним та Інтернет-кафе було єдиним місцем, куди він міг піти. Близькі кажуть, що чоловік міг не повертатися додому по 2-3 дні. Поліція ... Читати далі »

Подробнее

Ліхтарі, що працюють від сонця і вітру

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Нова розробка іспанської компанії Eolgreen дозволяє освітлювати вулиці без витрат електроенергії.

Щоб заощадити електроенергію у себе вдома, ми вимикаємо на ніч світло. Але на вулицях в темний час доби освітлення необхідно. Щоб зробити його більш економічним, іспанська компанія Eolgreen у співпраці з Політехнічним університетом Каталонії розпочала роботу над створенням інноваційних вуличних ліхтарів, які отримують живлення тільки від сонячної та вітрової енергії. Таким чином, вони зовсім не витрачають електроенергії і можуть всю ніч висвітлювати людям шлях без навантаження на бюджет міста.

 

... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати дитячий велосипед

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Хочете купити дитині велосипед, але не впевнені, що зробите правильний вибір? Дуже правильно, що ви ставите це питання, оскільки підходити до нього треба з усією відповідальністю. Ми ж спробуємо допомогти вам, відповівши них.

Що враховувати при виборі велосипеда для дітей?

Для кожної дитини велосипед потрібно вибирати з урахуванням індивідуальних особливостей як самого майбутнього велосипедиста, так і його транспортного засобу. Серед них:

  • вік (погодьтеся, дворічному малюкові ви не купите спортивну модель, розраховану на десятирічного шибеника);
  • зріст і вага (цей параметр, в першу чергу, обумовлений генетично, адже не секрет, що одна дитина в певному віці, може мати одні параметри, а його ровесник — в два рази більше);
  • уміння дитини кататися на велосипеді (дуже важливий момент, оскільки якщо одним дітям належить сісти на «залізного коня» вперше, то інші можуть вільно кататися і навіть ганяти по дитя ... Читати далі »

    Подробнее

Кому і навіщо потрібен корпоративний сайт?

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

На сьогоднішній день власний корпоративний сайт потрібен кожному, хто займається серйозним бізнесом. Якщо фірма планує розвиватися, розширювати коло клієнтів, освоювати нові ринки, їй не обійтися без високоякісного та багатофункціонального сайту.

Корпоративний сайт, це унікальний інструмент для проведення різних PR — компаній, зручний спосіб залучення нових клієнтів і партнерів. Грамотне використання Інтернет ресурсів дозволяє за короткий час і мінімальні вкладення отримати дуже значні конкурентні переваги. Корпоративний сайт є помічником у всіх сферах діяльності компанії. Його можна адаптувати практично під будь-які цілі.

... Читати далі »

Подробнее

Чи варто купувати квартиру в Києві в 2015 році?

Дата: 27.01.2015 / Комментариев: 0

Отже, за вікном криза, ринок нерухомості стагнує вже не перший місяць. Невеликий спалах попиту, обумовлений міграцією біженців зі східних проблемних регіонів пішов на спад (ріелтор, який здійснює свою діяльність на київському ринку нерухомості, повідомив нашій редакції, що в середині літа 2014 кожна друга угода купівлі нерухомості здійснювалася переселенцями, проте на сьогоднішній серед людей, що купують квартиру в Києві — біженець кожен п’ятийОтже, за вікном криза, ринок нерухомості стагнує вже не перший місяць. Невеликий спалах попиту, обумовлений міграцією біженців зі східних проблемних регіонів пішов на спад (ріелтор, який здійснює свою діяльність на київському ринку нерухомості, повідомив нашій редакції, що в середині літа 2014 кожна друга угода купівлі нерухомості здійснювалася переселенцями, проте на сьогоднішній серед людей, що купують квартиру в Києві — біженець кожен п’ятий).

... Читати далі »

Подробнее

Як вибрати бронедвері

Дата: 27.01.2015 / Комментариев: 0

Бронедвері забезпечують захист майна і секретних об’єктів від крадіжки і несанкціонованого доступу, а також є гарантом спокою власників і відповідальних осіб. Сучасні бронедвері представлені в широкому асортименті, що включає моделі з різними функціональними і ціновими характеристиками. Така різноманітність дає свободу вибору, проте може стати і предметом сумнівів. Для того щоб правильно вибрати броньовані двері на http://vlast.com.ua/, необхідно пройти три основні кроки.

Крок перший: визначитеся з класом пуле- і взломостойкости

Вибір класу кулестійкості і ... Читати далі »

Подробнее

Батьків в Тайвані можуть оштрафувати, якщо їхні діти проводять багато часу з планшетом або телефоном

Дата: 27.01.2015 / Комментариев: 0

Зараз дуже часто можна спостерігати таку картину: за одним столом сидить ціла сім’я, але при цьому кожен член родини не звертає ніякої уваги на інших, не розмовляє з ними, а все тому, що він повністю занурений у свій планшет або телефон. Хтось розцінить таку поведінку просто нетактовним по відношенню до інших присутніх, а ось в Тайвані за таке можуть і оштрафувати.

За даними видання Taiwan’s ETTV, Законодавчий Юань (законодавчий орган Тайваню) підтримав законопроект, за яким батьки дітей, яким не виповнилося 18 років, можуть бути оштрафовані, якщо їхні діти будуть проводити занадто багато часу зі своїми електронними пристроя ... Читати далі »

Подробнее

Як переваги у телефонів Nokia

Дата: 27.01.2015 / Комментариев: 0

Перші телефони Nokia були випущені більше двадцяти років тому. І ось уже два десятки років компанія неухильно розвивається, створюючи все більш досконалі телефони.

Саме завдяки цьому телефони Нокіа сьогодні користуються величезною популярністю у всіх країнах світу.

Незважаючи на величезну конкуренцію, компанія Nokia впевнено входить в число найпопулярніших виробників мобільних телефонів. Телефони корпорації Нокія успішно продаються в 130 країнах світу, що можна впевнено назвати чудовим показником.

Однією з головних переваг компанії Nokia є величезний асортимент. На прилавках магазинів можна побачити моделі телефонів Nokia вартістю від декількох со ... Читати далі »

Подробнее

Потепління змінить вигляд північних лісів

Дата: 26.01.2015 / Комментариев: 0

Змінюється клімат, а разом з ним змінюється і навколишня природа. Відвідувачі північних лісів в наступні десятиліття, ймовірно, побачать зовсім інші дерева. І причиною тому є потепління. Дослідники зробили подібні висновки, вивчивши лісу на кордоні США і Канади. На жаль, людство може втратити не тільки каву, але і привабливих своєю суворою красою північні ліси.

Зимовий ліс

Ресурс ScienceDayli, посилаючись на опубліковані в журналі Nature Climate результати проведеного Університетом Міннесоти дослідження, розповідає про унікальний довготривалий експеримент. Його метою було перевірити, наскільки змінюється склад д ... Читати далі »

Подробнее

Голова Google Ерік Шмідт вважає, що дні Інтернету закінчуються

Дата: 26.01.2015 / Комментариев: 0

Голова корпорації Google Ерік Шмідт вважає, що Інтернет в тому вигляді, в якому він існує зараз, незабаром зникне. Він розповів про це на одній з дискусій під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Коли Шмідта запитали про майбутнє глобальної мережі, він заявив: «Інтернет зникне. Буде так багато ip- адрес, так багато пристроїв, датчиків, речей, які на вас надіті, речей, з якими ви взаємодієте, що ви перестанете це навіть відчувати».

Він додав також, що через появу мобільних додатків для смартфонів з’явилася безліч потужних технічних платформ, змін ... Читати далі »

Подробнее
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 43 44 »