Секрети «сов», про які не знають «жайворонки»

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

Сучасне суспільство упереджено ставиться до «сов» — прийнято вважати, що успішними можуть бути тільки «жайворонки», які лягають спати до півночі, а о сьомій ранку вже бадьоро і плідно стоять у пробках по дорозі на роботу. Пора виправити цю несправедливість і розставити всі крапки над «і» — «сови» не просто дивні особистості, яким місячне світло миліше від сяйва сонячного дня. «Сови» — зворотний бік людства, це справжні творці, завдяки яким на світ з’явилося безліч видатних творів мистецтва. Давайте разом відкриємо завісу таємниці, що огортає щоденне (а точніше — щоночі) життя «сов».

... Читати далі »

Подробнее

«Розумний» мотоциклетний шолом

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

Компанія Nand Logic розробила Smart Helmet — захисний головний убір для любителів мотоциклетної їзди, оснащений за останнім словом техніки.

На даний момент Smart Helmet є тільки у формі прототипу, а його електроніка працює від «бортової» багатодерної системи, розміщеної на одній інтегральній схемі.

Шолом Smart Helmet укомплектований HD-камерою, яка спрямована вперед і служить для зйомки відео від першої особи (запис здійснюється на SD-карту). Також є задня камера, записи якої можуть стати в нагоді, якщо мотоцикліст вирішить звернутися за страховою виплатою в разі аварії. Однак задню камеру Smart Helmet не можна ... Читати далі »

Подробнее

Для чого потрібне спортивне харчування?

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

Чи потрібне спортивне харчування?

В останні роки до спортивного харчування проявляють активний інтерес не тільки професійні спортсмени, а й аматори. Новачки часто, тільки починаючи тренуватися, замислюються про використання добавок. Багато хто навіть толком не знають, для чого потрібне спортивне харчування, чи корисне воно. Щоб розвіяти всі чутки і поставити всі крапки над i, ми розповімо докладніше про ці добавки для спортсменів.

Навіщо потрібно спортивне харчування?

При активних тренуваннях і надмірних навантаженнях організм спортсмена виснажується, що веде до дисфункції імунної системи, ослабленню здоров’я. Що ... Читати далі »

Подробнее

Навіть клімат тут особливий — цікавинки про Львів

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

І хто б сумнівався в тому, що Львів місто незвичайне, не таке, як усі інші ? Адже навіть клімат тут незвичайний, загадковий і непередбачуваний. І практично кожен куточок міста має свій особливий мікроклімат.

Фредерік Паї писав на початку ХХ століття, що в низині Полтви повітря завжди більш м’яке, ніж на відкритих висотах поблизу, а в результаті метеорологічних спостережень, що проводилися в Львівському університеті, було встановлено, що в цьому районі міста літо завжди менш жарке, зима менш холодна , а вітри менш сильні, ніж, скажімо, в районі Львівської Політехніки. Але ж між цими двома найголовнішими вищими навчальними закладами ... Читати далі »

Подробнее

3 головні переваги інтернет-магазину

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

У чому головні відмінності звичайної торгівлі та інтернет-магазинів? Є кілька плюсів, які безумовно говорять на користь останніх!

1. Широка географія продажів

По-перше, це торгівля без кордонів, тобто ви не обмежені не те, що якимось певним районом міста, а й самим містом. Через інтернет торгівлю можна розгорнути на цілу область, регіон чи країну, адже перевозка грузов по украине зараз як ніколи доступна. При бажанні та можливостях, можна організувати навіть міжнародну доставку і продавати свою продукцію в інші країни.

... Читати далі »

Подробнее

Чи можна безплатно грати в автомати?

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

Онлайн казино Малібу відрізняється від інших аналогічних ігрових залів своїм яскравим інтерфейсом, по-літньому барвистим і м’яким. Якщо ви заглянули сюди, значить, ви вирішили провести свій час з користю, і вам потрібна або азартна, повна пригод гра, або просто веселе дозвілля. При цьому не важливо маєте ви геймерський досвід або заглянули в ігровий зал вперше. Тут вам завжди раді і готові запропонувати найкращі игры автоматы играть бесплатно в які справжнє задоволення.

Ігровий портал приймає всіх, кому вже виповнилося 18 років. Основними перева ... Читати далі »

Подробнее

Жіночі посиденьки на знімній квартирі

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 0

Сучасна жінка зайнята на роботі, а прийшовши додому її чекає ще купа різних справ. Добре, якщо вдома є помічники, але все-одно вся організація лежить на ній. Хочеться інколи посидіти і поговорити з подругами, обговорити модні тенденції, погортати каталоги з косметикою і модні журнали, влаштувати примірку стильних речей, поекспериментувати з макіяжем, і поговорити про своє, про жіноче. Вдома це не завжди можливо, в будь-який момент хтось може повернутися з роботи, та й подуріти навряд чи вдасться, за стіною сусіди все чують. Ми з подругами вирішили, що оренда квартир у Дніпропетровську подобово — відмінний варіант для наших посиденьок.

... Читати далі »

Подробнее

Переїзд в Києві: як заощадити?

Дата: 29.01.2015 / Комментариев: 1

Перевезення меблів по Києву послуга дуже затребувана. Жителі Києва вдаються до цієї послуги як мінімум один раз у своєму житті. Причому перевозитися може все що завгодно. Це можуть бути, наприклад, документи, особисті речі, продукти харчування, меблі, будівельне сміття або будівельні матеріали та багато іншого. Але як не розоритися на вантажоперевезенні?

Отже, зрозуміло, що будь-яка людина в тій чи іншій ситуації бажає заощадити. Проте зазвичай відбувається так, що якісні продукти не бувають дешевими, а речі можуть бути не зовсім потрібними. І якщо ці речі потім доводиться перевозити на нову квартиру, їх зазвичай виявляється якось занад ... Читати далі »

Подробнее

Для отримання електроенергії будуть використовувати океанічні течії

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Японська організація New Energy and Industrial Technology Development Organization (NEDO) разом з компаніями Toshiba і IHI розробляють нову програму з використання енергії течій океану.

Підводні генератори будуть розміщені в тих місцях, де проходить течія Куросіо (Японія) — одна з найпотужніших океанічних течій світу. Її швидкість становить від 1 до 6 км / год.

Потужність потоку води, що має швидкість 20 км / год можна порівняти з потужністю вітру, що дме зі швидкістю 180 км / год: вся справа в щільності середовища. Технічні деталі поки не відомі, але фахівці компанії Toshiba повідомили про те, що «повітрян ... Читати далі »

Подробнее

Сіль перепрограмує мозок і призводить до гіпертонії

Дата: 28.01.2015 / Комментариев: 0

Медики вже не раз говорили нам, що вживання занадто великої кількості солі збільшує ризик підвищення артеріального тиску на все життя. Однак тільки недавно вчені нарешті дізналися, чому це відбувається. Як повідомляють експерти, сіль здатна в буквальному сенсі «перепрограмувати» роботу мозку і не дозволяє йому правильно регулювати кров’яний тиск.

Про свої дослідження вчені з університету Макґілла поділилися на сторінках наукового журналу Neuron. У статті про шкоду солі повідомляється, що в результаті серії експериментів на лабораторних мишах було виявлено, що надмірне вживання цього інгредієнта для приготування їжі вик ... Читати далі »

Подробнее
« 1 2 3 4 5 6 ... 43 44 »