Пралюди об’єднувалися для полювання на великих тварин майже півмільйона років тому

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Дослідження, проведене в Саутгемптонському університеті, показало, що предки людини, що жили за кілька сотень тисяч років до неандертальців, успішно полювали на таких великих тварин, як доісторичні слони.


У 2003 році доктор Френсіс Уенбан-Сміт виявив стоянку Еббсфліт з останками прямобивневого лісового слона (Palaeoloxodon antiques) в графстві Кент. Роз ... Читати далі »

Подробнее

Які хороші звички приносять шкоду, а які – користь?

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Є звички, які начебто повинні допомагати нам ставати здоровішими і швидше досягати цілей. На ділі ж вони часто відволікають увагу і затуманюють нашу здатність об’єктивно бачити ситуацію.


Чоловіки не схильні до зрад, як вважалося раніше, через свою нестриманність

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Чоловікам важче встояти проти сексуальної спокуси не через слабку здатність до самоконтролю, а із за більш сильних сексуальних імпульсів, повідомляє Medical Express, посилаючись на результати дослідження, проведеного американськими вченими Наташею Тідвел (Natasha Tidwell)  і Полом Іствіком (Paul Eastwick).


Автори дослідження, опублікованого в журна ... Читати далі »

Подробнее

Найдешевший готель у світі

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Найдешевший у світі готель розташовується, як не дивно, не в Єгипті або Туреччині, а в одному з найдорожчих міст світу – Лондоні. Знаходиться готель у Вестмінстерському районі міста на Брідж Роуд. Отель мережі Tune пропонує номери, вартість добового проживання в яких коштує всього лише 9 фунтів стерлінгів. За таку скромну плату постоялець отримує лише кімнату з ліжком, столиком для ноутбука і крихітним санвузлом. Варто відзначити, що у всіх таких кімнатах встановлено кондиціонер. За всі інші послуги доведеться платити окремо.


Desheli – інноваційна ізраїльська косметика в Україні

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Це косметика зовсім нового рівня. У світі ще немає аналогів відновлювальної формули, яка лежить в основі виробництва кожної лінії дешеле. Унікальний рослинний комплекс FITOTIGH, мінерали Мертвого моря і природні компоненти дозволили створити ідеальний догляд для шкіри, яка потребує відновлення. Активні компоненти масок, сироваток, кремів інтенсивно впливають на шкіру, проникаючи в найглибші шари.


Якість продукції та система сертифікації

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Якість готової продукції – це ті властивості, які обумовлюють здатність товарів задовольнити всі потреби споживача, що стосуються даного виду товару відповідно до його призначення.

Державні органи сертифікації в Україні стежать за виконанням імпортних та вітчизняних виробників всіх норм якості продукції. Саме тому, сертифікація та сертифікат якості певного виду продукції носить в собі першочерговий характ ... Читати далі »

Подробнее

Принцип роботи системи зворотного осмосу

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Метод очищення води з використанням принципу зворотного осмосу, почав широко застосовуватися порівняно не так давно. Вже на початку 60 – х років перші установки, що використовують цей метод, опріснювали морську воду. Спосіб виявився вельми перспективним, і вже в наші дні, вдосконалені технології зворотного осмосу працюють у більшості компаній, що випускаютьбутильовану питну воду. Крім цього система осмос працює над приготуванням ч ... Читати далі »

Подробнее

Фанати не вболівають, а грають на публіку

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Нещодавно з’ясувалося, що 9 з 10 чоловіків брешуть, що люблять спорт, щоб покрасуватися перед друзями і досягти успіху по службі.

Найбільше демонструється підроблена любов до футболу. Як показало дослідження, дві третини чоловіків зізнаються, що із захопленням обговорюють з друзями цей національний вид спорту лише для того, щоб їх не вважали білими воронами.

... Читати далі »

Подробнее

Кожен четвертий інтернет-користувач України – це Digital мама

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Поняття «інтернет-користувач» охоплює безліч споживчих груп зі своїми особливостями і перевагами. Одна з таких груп, яка активно «живе» онлайн, – це мами з маленькими дітьми у віці до 6 років, повідомляють "Блог Imena.UA”.

Доведено, що кризи середнього віку не існує

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

У 43% учасників експерименту старше 50 років не виявилося жодного симптому, характерного для середнього віку. Вони ведуть здоровий спосіб життя, займають активну життєву позицію і прекрасно ладнають з молоддю і сучасними гаджетами.

А саме це і говорить про те, що люди в літньому віці не відчувають наближення старості. Саме цей сиптом так характерний для кризи середнього віку. Кілька років то ... Читати далі »

Подробнее

Цікава історія: як змінювалася карта Європи

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Жити «де-небудь в Європі» – мрія мільйонів наших краян, і деякі навіть прагнуть до неї. Але було б непогано для початку вивчити історію майбутнього «рідного» краю, щоб знати, як взагалі з’явилася сучасна Європа. Якщо немає бажання і часу студіювати розумні книжки, то можна просто продовжити читання даної новини – ми все покажемо наочно.


У Мережі було знайдено вельми цікаве відео, щ ... Читати далі »

Подробнее

Хліб своїми руками або чудо-хлібопіч

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0



Принцип роботи хлібопічки

Всі хлібопічки, незалежно від моделі і додаткових наворотів, працюють за однією технологією. У кожній хлібопічці є форма з антипригарним покриттям, на дні якої розташована лопать для перемішування тіста. Для випічки домашнього хліба цілком достатньо засипати у форму всі інгредієнти, згідно рецепту . Борошно, сіль, вода, цукор, масло, мол ... Читати далі »

Подробнее

Мухобойка від метаболізму

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Вчені з’ясували, чому собаки не реагують на телевізор і як мухам вдається ухилятися від газети. Вся справа – в частоті сприйняття світу.


Дослідження, проведене в головному університеті Ірландії – дублінському Трініті Коледжі, привело вчених до висновку, що різні тварини сприймають час по-різному, і швидкість цього сприйняття в першу чергу залежить від розміру тва ... Читати далі »

Подробнее

Як купити нерухомість за кордоном

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Придбання нерухомості за кордоном останнім часом користується все більшою популярністю. Існують дві причини прийняття рішень подібного роду. По-перше, будинок або квартира за кордоном (а саме в курортних країнах) придбавається для проведення відпочинку. По-друге, це вигідне капіталовкладення, яке може приносити непоганий прибуток.


Кинула дівчина? Розчини її шоколадну копію в окропі!

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Поєднати приємне з корисним буває ой як непросто, але, як відомо, нічого неможливого немає. Ось, наприклад, кинула вас дівчина (хлопець), нічого не пояснивши і просто викинувши вас зі свого життя. Неприємно і боляче, та ще й несправедливо. За таке треба б помститися, але помститися без шкоди для карми. Як? Та просто-напросто розчинити її (його) в окропі під три чорти!


Компанія Tesla Motors приєднується до перегонів по створенню самокерованих автомобілів-роботів

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Компанія Tesla Motors, що є одним з відомих виробників автомобілів, приєдналася до перегонів по створенню самокерованих автомобілів-роботів. Цей факт викликає деякий подив, точніше, здивування викликає те, що компанія Tesla вступила в цю гонку так пізно, адже її засновником і керівником є Елон Маск (Elon Musk), людина, що бере активну участь в процесі розвитку сучасних технологій, здатних змінити оточуючий нас світ, що висуває і реалізує безліч інноваційних ідей, від ракети Grasshopper, здатної повертатися до місця старту, до проекту футуристичної транспортної системи Hyperloop.

Змії-роботи можуть допомогти у вивченні Марса

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Що являє собою Марс? По суті, це одна велика пустеля. А що можна з упевненістю виявити в пустелі? Змій. Саме тому Європейське космічне агентство вирішили фінансувати проект SERPEX. У майбутньому роботизовані змії можуть бути використані для вивчення Червоної планети.


Всім відомо, що бездоріжжя і грунтова місцевість не саме доброзичливе місце для ... Читати далі »

Подробнее

Мозок зберігає біоелектричну активність навіть у глибокій комі

Дата: 23.09.2013 / Комментариев: 0

Дослідники з Монреальського університету (Канада) виявили в мозку електрохвильову активність, якої досі ніхто не помічав.

Активність, названа ню-комплексом, була зареєстрована при ізоелектричній (плоскій) ЕЕГ, коли мозок знаходиться в комі і ніяких ознак життя не проявляє.


... Читати далі »

Подробнее