Легалізація документів про освіту для роботи за кордоном стає популярнішою

Дата: 28.09.2013 / Комментариев: 0

Важко сказати добре це чи погано, але все більша кількість нашої молоді після отримання освіті у себе в країні прагне хоча б тимчасово попрацювати за кордоном: у Західній Європі чи США. Багато хто з них потім повертаються вже з досвідом роботи в солідних фірмах або науково-дослідних установах.

... Читати далі »

Подробнее

Предок сучасних риб був беззубим

Дата: 28.09.2013 / Комментариев: 0

Предок всіх істот, що мали щелепи, не був схожий на акулу. Це була беззуба покрита пластинами риба. Про це заявили китайські палеонтологи, що виявили в Китаї останки риби віком 419 млн. років. Це твердження суперечить поширеній гіпотезі, відповідно до якої сучасні кісткові риби та інші тварини, що мають скелет, походять від акулоподібної хрящової риби. Вчені назвали новий вид риб Entelognathus primordialis. Риба відноситься до панцирних риб. Вона існувала в пізній силурийский період (423 млн. – 416 млн. років тому), повідомляє Phys.org.

Клімат змінюється швидше, ніж передбачалося раніше

Дата: 28.09.2013 / Комментариев: 0

Значно більшого підвищення рівня світового океану, ніж передбачалося до сих пір, побоюється Всесвітня рада по захисту клімату. Рівень моря до 2100 року може підвищитися на 26 – 82 сантиметри.

Чи бояться чоловіки красивих жінок?

Дата: 28.09.2013 / Комментариев: 0

Більшість чоловіків зізнаються, що відчувають страх перед гарними жінками. Стикаючись з нею, чоловік часто боїться серйозних стосунків. Перед привабливою особою сильна стать починає відчувати комплекс, боячись того, що отримає відмову. Ще виникають думки, що красива дівчина не може бути самотньою.