Top 5 можливостей смартфонів майбутнього

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 1

Сучасні смартфони вже вміють набагато більше в порівнянні з телефонами, якими ми користуємся всього лише трохи бвльше десятиліття. Однак виробники в боротьбі за покупця готові наділити свої пристрої ще більш просунутими можливостями. Чого варто очікувати від майбутніх поколінь мобільних гаджетів?

Доповнена реальність

Незвичні дивани та крісла

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

Чого тільки не придумають люди, щоб їх п’ятій точці було комфортно сидіти! Диванів і крісел тепер вже мало мати м’які подушки і зручні спинки – людям подавай винятковий дизайн, тому розробники з усього світу трудяться над ескізами незвичайних крісел, і неймовірних диванів.

Цікаві факти про букмекерські контори

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

У світі з кожним роком збільшується попит на букмекерські ставки. Букмекерські контори нарощують клієнтську масу, збільшують грошові обороти і розширюються. Деякі гравці живуть від вікенду до вікенду тільки для того, щоб зробити ставки на свої улюблені команди і провести вихідні з додатковим азартом.

... Читати далі »

Подробнее

Екскременти термітів – природний антибіотик

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

Екскременти термітів – джерело природних антибіотиків. Саме цим можна пояснити, чому всі наші спроби боротися з ними біологічною зброєю, які тривають вже півстоліття, провалилися. У рік сума збитку народному господарству від термітів досягає 40 мільярдів долларов. За останні п’ятдесят років більше 125 колективів вчених в 35 країнах шукають, які гриби і бактерії могли б перемогти термітів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Але нічого не виходить – у термітів потужні ... Читати далі »

Подробнее

Як довго Земля зможе підтримувати життя?

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

Вчені підрахували, життя буде існувати на Землі ще як мінімум 1,75 мільярда років, якщо, звичайно, не станеться ядерний апокаліпсис чи планета не зустрінеться з мандрівним астероїдом. Але навіть якщо зірвуться всілякі сценарії кінця світу, космічні сили все ж зроблять планету безлюдною.

... Читати далі »

Подробнее

Серед плацебо приховувався ефективний засіб проти болю в спині

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

Ін’єкції соляного розчину в хребет (в область навколо спинного мозку) краще стероїдів з точки зору лікування болю в нижній частині спини, встановили фахівці Університету Джонса Хопкінса. Як передає The Daily Mail, епідуральні стероїдні ін’єкції – найпоширеніший нехірургічний метод лікування подібних проблем.

... Читати далі »

Подробнее

Ходьба подовжує життя

Дата: 24.09.2013 / Комментариев: 0

У пацієнтів з раком простати, які перейшли на здоровий спосіб життя, за п’ять років теломери подовжилися на 10%. Вчені обнадіяні результатом.

У наших клітинах працює лічильник, що відраховує час їхньо ... Читати далі »

Подробнее