Професійне ставлення Google

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Хотів би з Вами поділитися своєю думкою про компанію Google в Росії. Ці думки з'явилися після того, як мені до рук потрапив журнал ForbesWoman за осінь 2013 року. Ви можете здивуватися, але головна тема цього журналу: Інтерв'ю з новою главою Google в Росії, а саме Юлією Соловйової.

Така досить пафосно-стандартна стаття на тему того: «Ми краще за всіх», «Яндекс нам не конкурент», «У нас є особистий перукар і візажист в офісі», «і так, безкоштовне харчування та xbox". І, звичайно ж, якщо ти працюєш в Google, то ти осідлав веселку, схопив єдинорога за ріг і досяг стану нірвани.

А тепер детальніше:

Нам показують , що Google не конкурент Яндексу , так як Яндексом доводиться користуватися , а Googl'ом користуватися подобається. Що Гугл , в першу чер ... Читати далі »

Подробнее

Рутрекеру — 9 років!

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Друзі , сьогодні, 18 вересня біля нас день народження. Нам виповнилося 9 років.

Це досить великий термін для будь-якого інтернет -проекту , а для торрент- трекера - тим більше.

Хочу привітати всіх наших користувачів і гостей, з цієї , хоч і не круглою , але знаменною датою .

Під катом - кілька міркувань на злобу дня .



Почну мабуть з хорошого.

У наш день рожденья хотілося б поговорити про тих користувачів , хто робить нові роздачі . ( У нас нових роздач - понад 600 щоденно )
Мене , чесно кажучи завжди дивувало , що рухає тими людьми , які іноді з маніакальною завзятістю наповнюють трекери своїми релізами . У нас немає ні ... Читати далі »

Подробнее

Скачувати музику з мережі – екологічно правильно!

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Незважаючи на те, що все більшість людей воліють купувати музичні файли через інтернет (а на наших просторах їх можна взагалі скачати безкоштовно), за даними IFPI продажі компакт-дисків на Заході досі становлять близько 70% всіх продажів музики. І дарма! Адже завантаження цифрової музики через інтернет не тільки зручніше і швидше, ніж придбання фізичних носіїв, але і куди більш дружелюбне по відношенню до довкілля.


Психологи з’ясували, чому таємне завжди стає явним

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Наскільки людина запам’ятає свою брехню залежить від того, як вона бреше. Це з’ясувалося в результаті дослідження, проведеного психологами з Університету штату Луїзіана.

В ході дослідження були проаналізовані два види брехні – неправдивий опис і неправдиве заперечення. Неправдивий опис – це умисний політ фантазії, результатом якого стають подробиці подій, які людина не пережила, об’єктів, з якими не стика ... Читати далі »

Подробнее

Твіттер передбачить соціальні катаклізми

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Після розгону єгипетською поліцією прихильників колишнього президента Мохаммеда Мурсі в Єгипті загинуло більше 800 осіб. Чи міг аналіз твітів попередити останню хвилю насильства в країні? На початку 2011 року, коли єгиптяни протестували на площі Тахрір і повалили режим Хосні Мубарака, соціальні мережі (Фейсбук і Твіттер, насамперед) поставили успіх революції собі в заслугу – за допомогу в оперативному поширенні інформації.


Додаток створює соціальний прогноз погоди

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Цивільна журналістика стає усе більш популярним явищем з розвитком Інтернету, але є одна сфера, в якій ми не спостерігаємо ніяких змін : це прогнози погоди. По суті, для того, щоб передбачити погоду, треба багато чого дізнатися, а також провести науковий аналіз, чим і займаються фахівці. Але що щодо пророцтва погоди в теперішньому часі? Як часто ми заходимо на сайти з прогнозами погоди, і намагаємося дізнатися, чи брати нам сьогодні кепку для захисту від сонця, або ж парасолька від проливного дощу. І наскільки у результаті прогноз буває точний?


Німецькі вчені знайшли в мозку центр прив’язаності до Facebook

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

5

Німецькі учені з Вільного університету Берліна(Freie Universität Berlin) виявили, що залежність від соцмережі Facebook визначається активністю одного з центрів задоволення в людському мозку. Іншими словами, характер обробки репутаційного прибутку в лівому прилеглому ядрі дозволяє передбачити інтенсивність використання Facebook. При цьому соціальна мережа не робить людей щасливішими.

... Читати далі »

Подробнее

Екзотичні способи лікування застуди. Рецепти народної медицини різних країн

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Осінь – час нежиті та застуди, і рецепти народної медицини різних країн світуможуть виявитися доречними, особливо якщо заздалегідь з’ясувати, що думають лікарі з приводу корисності вживання тих чи інших відварів, настоянок і примочок. Тим більше, що деякі способи лікування нежитю не такі вже й приємні.

Будівля, що виглядає як кішка - незвичайний дитячий садок у Німеччині

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0


Дитячий садок Die Katze знаходиться в німецькому місті Карлсруе. Авторами цього незвичайного проекту стали архітектори Айлой-Сьюзен Йондель і дизайнером Томі Унгерегом.

Неординарний дизайн дозволив урізноманітнити дитячі будні і тепер малюки із задоволенням ходять у дитячий сад.
Побудоване будівля виглядає як кішка, яка готується до стрибка. Навостренние вуха, широко розкриті очі-вікна і хвіст, що виконує роль дитячої гірки. На другому поверсі, в "голові", великий зал, де вдень завжди світло завдяки великим круглим вікнам-очам.

Подробнее

Китайці показали новий тип громадського транспорту, під яким можуть їздити автомобілі

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Китайська корпорація TBS China представила  ... Читати далі »

Подробнее

Американець побудував найменший дорожній автомобіль у світі

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Житель американського міста Фенікс  ... Читати далі »

Подробнее

Єдиний у світі шкіряний автомобіль виставили на продаж

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Шкіряний автомобіль - робота відомого на близькому сході майстра шкіри та хутра. Кузов зі скловолокна покритий натуральною шкірою канадського бізона. Це запатентована технологія. Елементи двигуна також покриті шкірою, але вже з іншої - високотемпературної технології.

На кожен виріб дається також довічна гарантія. Автомобіль водо-і вогнестійкий. Миється, як звичайне авто. Салон розмальований художником вручну. Моторний відсік і багажник прикрашені стразами Сваровські. Салон оброблений шкірою норки і соболя у трьох кольорах. Ціна ексклюзивного задоволення від арабського виробника - "всього" ​​сорок мільйоні ... Читати далі »

Подробнее

Заради шлюбу з лесбійкою американський снайпер змінив стать

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

40-річний Чарльз Понтіеро, який служив снайпером в рядах американської армії, вийшов у відставку, змінив стать і переїхав до Великобританії до своєї подруги-лесбіянки. Нині він живе в графстві Ковентрі під ім'ям Алессыя і заробляє на життя акторською майстерністю.

Коли Чарльз-Алессыя був чоловіком то тричі перебував у шлюбі і навіть має двох дітей. Сьогодні він зізнається, що завжди відчував себе більше дівчиною, проте був змушений приховувати це під час служби в армії.

... Читати далі »

Подробнее

Чарівна стихія: страхітлива краса природних явищ

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Грозові хмари, темні, низькі, що застилають весь горизонт - видовище одночасно страшне і красиве. З цим можна не погодитися, але захват мимоволі виникає при їх наближенні.

Хтось тут же намагається знайти безпечне місце, а хтось просто не в силах відвести погляд від цього буйства відтінків і форм. Наприклад, фотографи, які знімають аномальні природні явища та катастрофи. Завдяки цим відчайдушним "ловцям бур" з камерами в руках ми можемо насолодитися проявами величі і потужності природи.

... Читати далі »

Подробнее

"Птахи жаху", які жили після динозаврів, насправді були травоїдними

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Німецькі палеонтологи заявляють, що гігантські птахи-гасторніси, які населяли ліси Землі на початку ери ссавців, насправді є нешкідливими травоїдними пернатими, а не найбільшими хижаками свого часу, як прийнято вважати сьогодні.

"Вважалося, що "птахи жаху" використовували свій гігантський дзьоб для вбивства жертви, хапаючи її за шию і ламаючи хребці. На користь цієї версії сві ... Читати далі »

Подробнее

Атлантиду знайшли в іспанських болотах

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0


Американським археологам з університету Хартфорда (Коннектикут, США) вдалося знайти Атлантиду. Також вони виявили кілька поселень, які заснували жителі легендарної цивілізації, які вврятувалися після того як їхнє місто-острів був змитий цунамі.

За словами археолога Річарда Фреунда, Атлантида знаходиться в болотах на півдні Іспанії. Вчені наводять серію супутникових знімків даного регіону, а також і ... Читати далі »

Подробнее

Найдавніший жіночий напис виявився запрошенням на день народження

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0


Найраннішим листом, написаним жінкою виявилося запрошення на день народження. Про це пише журнал Американського археологічного інституту.

Дощечки, вкриті римським скорописом, знайшли під час проведення земляних робіт на місці, де колись знаходився форт Vindolanda - північному кордоні Римської імперії, на території нинішньої Британії. Ці дощечки є найстаршими рукописними документами у Великобритан ... Читати далі »

Подробнее

Подорож у часі можлива, але тільки в одному напрямку

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Британський фізик Брайан Кокс стверджує, що люди можуть подорожувати в часі, але тільки в майбутнє, без можливості повернутися назад.

"Чи можемо ми створити машину часу?” – заявив професор з Манчестерського університету під час своєї промови на Британському науковому фестивалі. "Відповідь: так. Ми можемо переміститися в майбутнє, у нас повна свобода в пере ... Читати далі »

Подробнее

Йогурти захистять психіку від недуг

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Вчені вважають, що до медикаментозного лікування варто спробувати щодня вживати натуральні йогурти. Пробіотики дуже позитивно діють на організм, попереджаючи і навіть лікуючи психічні недуги.

За словами американських фахівців, що опублікували результати свого дослідження в авторитетному виданні Nutritional Neuroscience, причиною різних психічних захворювань може бути нестача здорових бактерій в кишечнику. В орган ... Читати далі »

Подробнее

Вчені розповіли правду про святу воду – вона може вбити

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Незважаючи на те, що святій воді приписують очищаючі властивості, насправді вона може нести більше шкоди, ніж користі. Саме до таких висновків прийшли в результаті проведеного дослідження австрійські вчені.
Дослідники з Інституту гігієни та прикладної імунології Медичного університету Відня досліджували воду з 21 джерела в Австрії і 18 купелях у Відні. У результаті вони виявили, що зразки містили до 62 мільйонів бактерій на мілілітр води, багато з яких небезпечні для здоров’я.

... Читати далі »

Подробнее

Вчені: фекалії панд здатні переробити бамбук в біопаливо

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Вчені вважають, що в недалекому майбутньому автомобілі будуть працювати завдяки пандам, точніше бактеріям, що містяться в їх екскрементах. Ці мікроби здатні переробити бамбук в біопаливо. Як повідомляє сайт Daily Mail, біоетанол, отриманий з кукурудзи, є найбільш поширеним альтернативним паливом в США.


Але багато хто побоюється, що широке використання кукур ... Читати далі »

Подробнее

Photoflow: збирає сонячну енергію та чисту воду

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Незважаючи на те, що на дворі 21 століття, для деяких країн як і раніше гостро стоїть проблема нестачі електрики і чистої питної води. Тому не дивно, що багато компаній намагаються розробити засоби, які дозволили б ці проблеми вирішити. Однією з таких компаній є дизайнерська NOS, яка розробила концепт PhotoFlow – пристрою, здатного виробляти електроенергію з енергії Сонця і одночасно виробляти і зберігати питну воду.


Дослідження: чим людина багатша, тим вона самотніша

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Американська дослідниця Патрісія Грінфілд протягом 40 років спостерігала за жителями одного мексиканського села і помітила, що чим багатша стає людина, тим скупішою і відлюдною вона стає.

Те ж саме, говорить Грінфілд, сталося і з американцями. Проаналізувавши зміст більше мільйона книг, випущених в період з 1800 по 2000 роки, Грінфілд виявила, що з роками в них все рідше використовуєть ... Читати далі »

Подробнее

Наукові дослідження про людську природу

Дата: 18.09.2013 / Комментариев: 0

Зазвичай висновки дослідників, що стосуються поведінки людини, звучать досить цинічно, і, треба зізнатися, нерідко заслужено. Одначе, у наукових працях часом зустрічається добре слово про людську природу:


1 . Чим серйозніша проблема, тим швидше ми з нею справляємося

... Читати далі »

Подробнее