15:06
Атлантиду знайшли в іспанських болотах

Американським археологам з університету Хартфорда (Коннектикут, США) вдалося знайти Атлантиду. Також вони виявили кілька поселень, які заснували жителі легендарної цивілізації, які вврятувалися після того як їхнє місто-острів був змитий цунамі.

За словами археолога Річарда Фреунда, Атлантида знаходиться в болотах на півдні Іспанії. Вчені наводять серію супутникових знімків даного регіону, а також інформацію, отриману за допомогою глибокоземного радара.

Висновки науковця та його колег базуються на дослідженнях, що були проведені в 2009-2010 роках. В них була використана підводна техніка та проведено цифрове картографування.

З їхньою допомогою, як висловлюються американські археологи, їм вдалося виявити "щось до цього моменту невідоме" . Розповісти про знахідку детальніше вчені поки не в змозі.

Поштовхом до пошуків Атлантиди десь в іспанських болотах послужили руїни декількох міст, які раніше вдалося виявити в центральній частині країни. На думку археологів, ці поселення були засновані атлантами, які вижили після катастрофи.

Проте, щиро кажучи, противників теорії Фреунда сьогодні набагато більше, ніж тих, хто його підтримує.

Переглядів: 414 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: