23:10
Названий фрукт, який захистить серце від захворювань

Серце людини, як і будь-який інший орган чи система, потребує захисту і підтримки, у зміцненні здоров'я. Враховуючи широке розповсюдження в сучасному світі різних серцево-судинних недуг, зміцнення та оздоровлення серця набуває особливої ​​важливості.


Зміцнювати серце можна різними способами. Один з таких способів - правильне харчування, що включає необхідні для здоров'я серцевого м'яза речовини, вітаміни і мікроелементи.

Як з'ясували вчені з гарвардського університету, безцінним продуктом для здоров'я серця є стиглий ківі. Результат проведеного ними дослідження показав, що волохатий ківі набагато корисніше, ніж вважалося раніше. Ківі - природне джерело величезної кількості мінеральних речовин і вітамінів. У першу чергу, ківі містить комплекс вітамінів Е, С і А. Ці речовини захищають серцевий м'яз від впливу шкідливих вільних радикалів, які часто призводять до розвитку всіляких недуг.

Крім того, харчові рослинні волокна волохатого фрукта стабілізують нормальний стан людей, які страждають на цукровий діабет. Ці сполуки здатні регулювати рівень цукру в крові, а також виводити токсичні речовини з кишечника. Регулярне вживання ківі захищає від серцевого нападу.

До слова, у ківі є всього один родич, іменований актинідія і що володіє аналогічними корисними властивостями.

Переглядів: 377 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: