22:45
Нова технологія омолодження: заморожені клітини шкіри

Як ви вважаєте, скільки може коштувати вічна молодість? Виявляється, вона оцінюється в 60 тисяч доларів! Дослідники з Британії знайшли спосіб, як заморозити клітини шкіри дорослої людини таким чином, щоб вони не старіли і могли бути використані в майбутньому для новітньої косметичної процедури з омолодження.

Ці клітини можуть замінити стовбурові клітини, коли в майбутньому вам може знадобитися пластична операція на обличчі та інших частинах тіла.

Нові послуги по збору клітин і сама косметична процедура вже доступні. Також дослідники сподіваються, що технологія дозволить рятувати пацієнтів від фізичних каліцтв після серйозних травм.

У пацієнтів беруться зразки крові та шкіри, які відправляються в спеціальні банки. Ці зразки схожі на стовбурові клітини, так як їх можна розмножувати на будь-якому типі тканини. Клітини будуть зберігатися при температурі мінус 180 градусів Цельсія в трьох банках в Сінгапурі, Дубаї та Швейцарії, щоб завжди була резервна копія.

Сінгапурська компанія Scéil є на сьогоднішній день першою компанією в світі, яка пропонує подібну процедуру. За контрактом компанія гарантує зберігання клітин аж до смерті пацієнта.

Фахівці компанії закликають своїх клієнтів надати зразки клітин якомога раніше, щоб клітини були молодшими. Коли їх заморозять, клітини будуть завжди залишатися в тому ж стані, коли як всі інші ваші клітини будуть продовжувати старіти.

Процеси старіння відбуваються в організмі постійно. Наприклад, кожну секунду ДНК в клітинах вашого тіла проходить через 1800000 мутацій.

Переглядів: 320 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: