15:58
Уявлення про здоров’я людей у ​​найближчому майбутньому
Аналітик сфери здоров’я Світового Економічного Форуму Гаррі Філліпс поділився своїм баченням розвитку медицини.

1. Мобільний телефон стане більш корисним медичним інструментом для доктора, ніж стетоскоп або отоскоп; він використовуватиметься для SMS – консультації, проведення віддаленої діагностики та надання інформації про здоров’я.

2. Дистанційне навчання, консультування через Skype і розповсюдження телемедицини стане звичайним явищем.

3. Доктора і медсестри будуть мати робочі місця, які суттєво відрізняються від сьогоднішніх; з’являться нові типи медичних працівників, такі як консультанти по здоровому способу життя.

4. Стан здоров’я буде перевірятися в режимі реального часу за допомогою датчиків в тілі людини, таблетках, електронних пристроях, а також в машинах швидкої допомоги.

5.Особисті медичні дані будуть більш доступними і портативними; медики використовуватимуть електронну документацію та геномні профілі пацієнтів. За допомогою вивчення моделі поведінки людини і її способу життя, можливо, стане легше поставити діагноз, і як наслідок, вчасно запобігти небажаним наслідкам.

6. Люди будуть більше дбати про здоров’я і приділяти увагу профілактиці захворювань.

7. Регенерація і заміна пошкоджених частин тіла стане дійсністю завдяки регенеративній медицині, плюрипотентним стовбуровим клітинам, генотерапіі і передового протезування.

8. Кращі методи медицини, запропоновані провідними установами, будуть глобалізовані -”Блумберг для здоров’я” внесе ясність про кращі результати в області медицини.

9. Умови поставки медикаментів стануть набагато простішими, ніж сьогодні. Більше профілактичних та заходів першої допомоги здійснюватиметься на дому.

10. Медичні технології будуть більш комбінованими. Нові продукти медицини будуть розроблені з використанням діагностичних, лікарських і біологічних компонентів.

Переглядів: 407 | Додав: Valentyn_Kapkiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя:
Сообщение: