Фінансові проблеми роблять людей безчесними

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Вчені знайшли відповідь на питання: як серед високоморальних громадян народжується обман, злодійство і корупція.

Люди дуже часто говорять, що ніколи не поступляться своїми етичними принципами. Однак нове дослідження показало, що коли люди не відчувають себе захищеними з фінансової точки зору, вони готові знехтувати моральними принципами і здійснити безчесні вчинки, особливо якщо це д ... Читати далі »

Подробнее

Компанія KRAUSE удосконалила конструкцію драбин

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Шарніри з поліформальдегіду, великий лоток для інструменту, опорні наконечники і широкі ступені, індивідуально підібрані компоненти і анодований профіль … навряд чи є ще виробник, який представляє більш широкі можливості і різновиди драбин, ніж німецька компанія KRAUSE. Концерн представив на український та російський ринок нову серію, яка складається з 8 моделей драбин, які мають цілу низку функціональних переваг.

Як доглядати за пральною машиною

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Мало купити пральну машину, за нею ще виявляється треба доглядати. Для чого? Для того, щоб не викликати майстра через рік-півроку і не викидати дорогий апарат на звалище через два. Насправді доглядати за пральною машиною не так складно і не потребує якихось особливих навичок і вмінь. Досить дотримуватися кількох правил і виконувати профілактичні роботи.

Як правильно доглядати за пральною машино ... Читати далі »

Подробнее

Вчені розповіли, які продукти руйнують психіку людини

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Вчені з Університету Лас -Пальмас -де -Гранд- Канарія і Гранади опублікували «чорний список» продуктів харчування, які здатні викликати у людини депресію, тривогу і дратівливість.

Фахівці провели експеримент, в якому участь взяло близько 9 тисяч осіб. Вони погодилися харчуватися тільки промисловими кондитерськими виробами та їжею з фастфудів. Більше половини добровольців менш ніж чер ... Читати далі »

Подробнее

Як сироїдіння впливає на ваш організм і сексуальне життя

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Що було, якби вас переконали поміняти теплий пиріг або свіжо спечену курку на простий, свіжий, хрусткий лист капусти? При цьому відмовитися не на одну ніч, а на все життя. Можна сміливо заявити, що ви більше ніколи в житті не поклали би собі в тарілку приготовлену на вогні їжу.

Покоління Y бачить в нових технологіях як світлі, так і темні сторони

Дата: 22.10.2013 / Комментариев: 0

Експерти корпорації Intel вирішили з’ясувати, як молодь відноситься до сучасних технологій. Отримані результати змушують переглянути наші уявлення про поведінку представників Generation Y.

Вважалося, що проблеми від впровадження високих технологій відчувають лише люди старшого віку, які не завжди люблять нові віяння, погано розбираються в комп’ютерах, а деякі навіть не освоїли науку ... Читати далі »

Подробнее