Зоровий контакт може бути контрпродуктивним

Дата: 09.10.2013 / Комментариев: 0

У своїй новій роботі канадські вчені виявили, що поширена ідея про ефективність зорового контакту в якості способу переконання іншої людини не завжди спрацьовує. Результати дослідження були опубліковані в журналі Psychological Science.

Автори дослідження вважають, що зоровий контакт може позбавити шансів змінити думку незгодної людини і збільшити ... Читати далі »

Подробнее

Генетично модифіковані бактерії виробляють на 50 відсотків більше палива

Дата: 09.10.2013 / Комментариев: 0

Дослідники з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі відкрили спосіб виробництва дешевшого і чистого біопалива. Використовуючи методи генної інженерії, вони докорінно змінили механізм виробництва цукру, закладеного в певних організмах.

Вчені знайшли несподіване джерело молодості

Дата: 09.10.2013 / Комментариев: 0

Напевно, будь-яка людина хотіла би прожити довге і здорове життя. Вчені з Швейцарської вищої технічної школи стверджують, що це можливо. Харчова добавка, яка може зміцнити здоров’я і продовжити життя, є у вільному продажу. Йдеться про вітамін В3, також відомому як ніацин. Ніацин і продукт його метаболізму нікотинамід збільшили тривалість життя нематод приблизно на одну десяту. Але справа навіть не в збільшенні тривалості життя, а в тому, що відкриття спростовує усталений погляд на проблему довголіття.

... Читати далі »

Подробнее